Hocam öncelikle Leetify hesabınız mevcut olmadığı için tam istatistik çekemiyor algoritma.
Ayrıca oynama süreniz gizlide olduğu için algoritma mecburen orayı kırmızı çekiyor.
Yavaş taramasının sebebi hesapları spam ban'a sokmaması için. Hızlı yaptığı zaman 10 kullanıcıdan sonra hesabınız spama alınır.
1775908768
Haklısınız en yakın zamanda GitHub'a kodları yükleyeceğim. Aynı anda birden fazla proje ile uğraşıyorum profilimden de göreceğiniz üzere.
1775908792
Hocam...
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve tamamen ücretsiz olarak sunduğum yerli projem Instagram Panel eklentisini sonunda Chrome Web Mağazasında yayınladım! Instagram hesabını profesyonelce yönetmek isteyen veya takipten çıkanları, botları temizlemek isteyenler için hepsi bir...
Tabii ki. Önce İnstagram bu verileri verecek mi ona bakayım. Çünkü ilk önceliğimiz hesapların ban yemeden çalışması.
Şuanda hala kendi hesabım üzerinde testler yapıyorum. 3 Madde de sorunsuz şekilde çalışıyor hatta 2018'den bu yana atmış olduğum takip isteklerini silmeye başladı.
Selamlar dostlar,
Bildiğiniz gibi Instagram'da hesabı temizlemek, botları ayıklamak veya gönderilen eski istekleri iptal etmek tam bir işkence. Piyasada bu işi yaptığını iddia eden uygulamaların %90'ı ya hesap şifrenizi istiyor ya da arkaplanda verilerinizi çalıyor.
Bu güvenlik sorununu kökten...
csrep.gg vb. siteler de tıpkı bizim gibi Leetify üzerinden alıyor bütün verileri. Ve tekrar güncelleme yaparak Leetify üzerinden son 30 değil tüm zamanların verilerini alabiliyorum artık.
Selamlar DA Forum,
CS2 çıktığından beri matchmaking (rekabetçi) sistemi tam bir çileye dönüştü. Karşımıza sürekli 100 saatlik Prime bile olmayan smurfler, spinbot açanlar veya toksik troller geliyorsa, geçmiş olsun: Valve'ın arka planda bizi eşleştirdiği o gizli Güven Faktörü (Trust Factor)...