Daha dediğimi anlamayan beyininden bile söz edemeyeceğim bir mahluk benim zekami siniyor bide laf soktuğunu falan sanıyor ezik dndmmdnd Güzel oğluşum senin gibi bomboş rezalet bir insan miyim ben oturup 2 ay yorum okuyayım zekadan bahsediyor bide uslu çocuk ol buralarda millete iftira yalan atma...
Aynı firma olarak gözüktüğünu biliyordum yorumlara bakarak bu kanıya vardım Calismayinca ağlarsın velet gibi git yorumları oku güzel usluplu çocuk
1721477090
Al sat için almadın ama milleti 200 TL ucuza alamadı bunu yazıyor diye palavra sıkıyorsun bu forum bunun gibilerden temizlenmedikce...
Bilader siz sorunlu musunuz size dikkat edin diye yazdım Yorumları okuyun yürüyün gidin n11 pazaramada kafalara bak yok alamadigim için yapiyormusum lan lasam nolcak max200 TL kar edersin
1721475439
Aynen kanka senin gibi 200 TL kar edecek olsam ne yazar 500 TL fazlasını basar alırım gaming...
Bu betaplus teknoloji gaming gen degil bence puanını atayım bunları yaklaşık 2 aydır takip ediyorum her ürünü ucuz satıyorlar ve genelde kullanılmış yada bozuk ürün yollayıp iade almıyorlar h.o hepinize
https://g.co/kgs/JLntyv7
1721472303
Pazarama ve n11 den yorumlarına bakabilirsiniz