1-2 hafta önce değildir hocam o. Daha öncedir. Ben de takip ediyom sürekli. Buraya gönderildiyse hele kesin görmem lazımdı. İnce hesap gaming gecesinde 7500f+5060 sistemi 38bine koydu. Ama anakart ve ekran kartı marka değildi çok itibar göstermedim. Gönderdiğin ürün 37.5a düştüyse çok iyiymiş...
5060 olan kombinasyonu toplamak için 1 aydır falan fiyat araştırıyordum. Full msi marka kullanmışlar herşeyi. 37 bin çok iyi fiyat. Amd işlemcili versiyonları 41 bin liranın altına düşmedi.
cs ve valo için ti ekran kartı almaya ne kadar gerek var bilmiyorum. marka takıntın yoksa amdnin 9060 ekran kartını da alabilirsin. çok daha uyguna gelir. 40bin liranın altına çok rahat sistem dizilir. güncel düşük segment işlemci ve ekran kartları ile cs ve valoda 250-300 fps alırsın zaten...
geçen hafta itopyada 46 bin liraya msi anakart-gpu 512gb ssd, ultra 225f'li versiyonu satıldı. o da uygun fiyatlıydı. bu sistemde ise işlemci 245kf'e yükselmiş. üstüne de ssd 1tb olmuş. ram ve ssd markaları aynıydı iki sistemde de. sadece 225f ile 245kf arasında 3-4 bin lira fark var zaten...