Gelmesi mucize bu arada benim halen hazırlanıyor ilk 200 de sipariş verdim. Aceleden özensiz toplamışlar gibi muhtemelen bios sürümü ile alakalı bir problem güncel sürümü ara gigabaytın sitesinde sonra da kendi bios sürümüne bak güncel değilse de bir flash bellek ile güncelle sorun çözülmez ise...
https://www.gaming.gen.tr/urun/161465/nova-12400f-intel-i5-12400f-asus-geforce-tuf-rtx-3080-gaming-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
knk öyle bir sistem dizmişsin ki 3060 falan yok yani buna bak derim
Kullanmıyorum ama çok araştırdım ve bir düşük modelini deneyimleme şansım oldu oldukça kaliteli kesinlikle ve pedleri kumaş terletmez ve rahatlar yani baya kafaya da güzel oturuyor kesinlikle tavsiyemdir.Ses kalitesi de oldukça güzeldi
Gtx 1000 serisi kartlarda fsr 1.0 çalışıyor sadece ve fsr dediğimiz teknoloji oyunun içinde ayarlarında bulunan bir teknoloji knk öyle indirim yapim yok oyun ayarlarında varsa vardır
Sürat kargo şubeden şubeye çok değişiklik gösteriyor senin çevrende olan sürat kargoyu araştırmanı tavsiye ederim. Sinerji üzerinden arkadaşım bir kulaklık almıştı 4 günde gelmişti bilgin olsun.