seeznus isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Baseus Z1 Aequr Gh02 Gaming Kablosuz Kulaklık 1800 TL

Alsam mı ya yakın üst fiyatlara daha iyi alternatifi var mi
  2. S

🔥İndirim Hawk Gaming Hk210 Membrane Rainbow Türkçe Gaming Klavye (Siyah) 599 TL 🔥

Bana beyaz kablosuz klavye önerisi lazım bu hawkin alınır mı kablosuz model
  3. S

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Hummel Ayakkabılarda Tek Fiyat 800₺

Giyen var mı rahat mıdır?
  4. S

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

@Abdullah Hacıgül abi Türkiye de ekonomik durum malûm keşke fiyatı uygun olan sistemlerin stoğunu daha fazla yaptıraydiniz (belkide öyle yaptınız bilmiyorum) çünkü herkes en düşük fiyatlı sistemlere talip oluyor
  5. S

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

@Abdullah Hacıgül abi 48k lık sistemin stoğu azmiydi ya calsiiyorduk yetişemedik stok arttırımı yapılabilir mi biraz
  6. S

❌İndirim Bitti! Mikado MD-56BT 10W Bluetooth Hoparlör 446,25 ₺

Ürün çok güzel gözüküyor tarz olarak
  7. S

❌İndirim Bitti! BASEUS Free2pull 20000 MaH 65 W 3 al 2 öde kampanyasıyla tanesi 1332TL

İhtiyacım şu anlık yokta premium güzel biseye benziyor almaya değer mi birini kendim kullanıp diğerlerini eşe dosta hediye etsem
  8. S

❌İndirim Bitti! Samsung Jet 75E VS20B75ACR5/TR Şarjlı Dikey Süpürge 8.499TL

Bizde aynısının jet85 modeli var uzun süredir kullanıyoruz gayet iyi cihaz kedisi olanlar için hayvan aparatida var kılları çok iyi alıyor tavsiye edilir.
  9. S

🔥İndirim İtopya Karne İndirimleri Başladı!

Arada FPS oyunları oynuyorum onun için çok mu büyük kaçar bu
  10. S

❌İndirim Bitti! İdefix Premiumlulara özel Havit Kulaklık 1TL (500 stok sınırlı)

Arkadaşlar bitmiş bende maç izlerken reklamını görüp hemen denedim herkes ordan görmüştür zaten anlık olmuş
  11. S

Üstteki yorumda attım görseli bende düştü , stok sınırlıydı bitmiş olabilir
  12. S

Havit Gamenote H2040D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - idefix https://share.google/lAJ1ei4fMpVSBh678 Arkadaşlar 1 TL ye aylık premium üye oldum 1 TL ye de kulaklığı aldım. Acele edin sınırlı. 1768060102
Geri