seeznus isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Samsung Jet 75E VS20B75ACR5/TR Şarjlı Dikey Süpürge 8.499TL

Bizde aynısının jet85 modeli var uzun süredir kullanıyoruz gayet iyi cihaz kedisi olanlar için hayvan aparatida var kılları çok iyi alıyor tavsiye edilir.
  2. S

🔥İndirim İtopya Karne İndirimleri Başladı!

Arada FPS oyunları oynuyorum onun için çok mu büyük kaçar bu
  3. S

❌İndirim Bitti! İdefix Premiumlulara özel Havit Kulaklık 1TL (500 stok sınırlı)

Arkadaşlar bitmiş bende maç izlerken reklamını görüp hemen denedim herkes ordan görmüştür zaten anlık olmuş
  4. S

Üstteki yorumda attım görseli bende düştü , stok sınırlıydı bitmiş olabilir
  5. S

Havit Gamenote H2040D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - idefix https://share.google/lAJ1ei4fMpVSBh678 Arkadaşlar 1 TL ye aylık premium üye oldum 1 TL ye de kulaklığı aldım. Acele edin sınırlı. 1768060102
  6. S

🔥İndirim Samsung Galaxy S24 Fe 256 GB 27.499 TL

Arkadaşlar şu an s24 fe modelini kullanıyorum yaklaşık 4-5 ay önce yine bu forumdan indirimli görüp almıştım. Gerçekten telefon hakkını veriyor kamerası felan çok iyi fiyatına göre hatta iPhone kullanan arkadaşlarım bile benim telefondan fotoğraf çekiniyor. Ben 23k gibi bir fiyata almıştım...
  7. S

❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Oha çok iyi fiyata düşmüş kaçırdık ya
  8. S

🔥İndirim Puma Fenerbahçe 24/25 Genç Forması 1.379 TL

Bitmiş mi indirim
  9. S

Huawei Watch FİT 4, Watch 5, Freebuds 6 Tanıtıldı!

Daha 1 hafta önce fit 3 aldım acaba fit 4 mü alsam çok bariz fark var mı aralarında?
  10. S

🔥İndirim Turkcell Kampanyalı Tarifeler

Türk Telekom cayma bedelini nereden öğrenebilirim
  11. S

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

Daha stoklar yenilenir dün bende anlamamıştım bugün nasip oldu ara ara forma bakmakta fayda var arkadaşlar sağolsun canlı tutuyor konuyu
  12. S

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

Bonus kampanyası otomatik mi katildiniz
Geri