Sefa.tekc isimli üyenin son içerikleri

1. S

4k alınacak en baba manyetik klavye

istediğim şeylerden biride f tuşları onlar olursa iyi olur yani %78 -80 klavye istiyorum
  2. S

Aula hero 68mi GameRaider K1 HEmi alınır

şimdiden uyarayım bana yok şunu al bu daha iyi demeyin kafayı yiyecem en sonunda 1 aydır herkes bana başka bişey diyor bu ikisini beğendim hangisi daha iyi sizce
  3. S

Aula hero 68mi GameRaider K1 HEmi alınır

şimdiden uyarayım bana yok şunu al bu daha iyi demeyin kafayı yiyecem en sonunda 1 aydır herkes bana başka bişey diyor bu ikisini beğendim hangisi daha iyi sizce
  4. S

Manyetik klavye önerisi 3.5k

Yeni klavye alacağım nomlock tuşları olmasın manyetik istiyorum nedenide çok fazla oyun oynuyorum manyetikmi alıyım mekanikmi
  5. S

3000₺. klavye önerisi

Peki çok teşekkürler ederim sağolun
  6. S

3000₺. klavye önerisi

Peki sence hangisini almalıyım
  7. S

3000₺. klavye önerisi

Hocam Aula markası önüme çok çıktı ama nedensiz bir şekilde içim sinmiyor
  8. S

3000₺. klavye önerisi

Öncelikle merhaba klavyem bozuldu yeni bir klavye alacam fakat istediğim bazı şeyler var numlock tuşsuz istiyorum 3.500₺ bakiyem var birde sessiz Switchleri tercih ediyorum bu fiyata en iyi fp ürün varsa söylermisiniz
  9. S

Hem mikrofon hemde sesi iyi olan gaming kulaklık önersisi

HOCAM ASLINDA KULAKLIK İHTİYACIM YOK ALMAK İÇİN ALIYORUM VE KULAKLIĞIM MC BOZULDU BOZULMASA KULANMAYA DEVAM EDERDİM BENDE ARADA KALDIM YENİ KULAKLIKMI ALIYIM YOKSA MİKFORONMU
  10. S

ALABİLECEĞİM DAHA İYİ BİR KULAKLIK VARSAA ONU ALAYIM DİYE ÖZÜRDİLERİM KIRDIYSAM 1764624025 NOVA 5 KARŞIMA ÇOK ÇIKTI CORSIR VOID ELİTE DE ÇIKTI BUNLAR NASIL HOCAM [H3 id=''][/H3] [H3 id=''][/H3] [H3 id=''][/H3] [H3 id=''][/H3] 1764624277 V KÜÇÜK DİYORLAR BUNA ? ÖYLEMİ
  11. S

teşeküer ederim yardımcı olduğun için düşüneceğim 1764623676 KNK YANLIŞ ANLAMA UCUZ OLDUĞU İÇİN ÖYLE SÖYLEDİM BUÇEMİN YARISI OLDUĞU İÇİN KÜÇÜK GÖRMEDİM YANİ
  12. S

bizde şans yokki :)
  13. S

yani benim demek istediğim şu iyi olsun bir kere alayım tam alayım
  14. S

kral 6k büçem var ve en iyisini istiyorum 6klık
  15. S

bütçem 6k ona göre mikrofonu iyi olan bir gaming kulaklık önerir misiniz? ricaetsem
Geri