steelseries in kabloluları üzmez diye düşünüyorum ama yeni kulaklıkları nasıldır bilmiyorum. arctis 7 deneme fırsatım olmuştu ama. onlara bi bak derim novalara
kankam v2 pro kullanıyorum 2023 versiyonunu. mikrofonu aşşırı iyi ona bir şey diyecek yoktur herhalde. oyunlarda da gayet iyi performans alıyorum ama müzik vs için tatmin eder mi bilmiyorum herkesin farklı o konudaki görüşü böyle her yerden bas vursun dışarıyı duymayım diyosan öyle bi kulaklık...
Hocam PS5 in CFİ 10 serisinde akma oldu vs. falan sıkıntı yaşadı millet o yüzden hala böyle bir şey var mıdır diye merak ettim. Yazılımsal hatalar değilde fiziksel olarak hatalar var mı? Araştırırken kaçmış olabilir gözümden o yüzden.
Hocam yaş mamanın fazlası kedilerde diş taşına neden olur. O yüzden kuru mama öneririm. Mamayı ucuza getiricem diye daha büyük masrafa girersin haberin olsun. Royal canin sterilised 37 kullan çok iyi mama tavsiye ederim.
1707650913
Royal canin Hairball da alabilirsin kedinin cinsini yeni gördüm.
Hocam kulaklığın kullanımını biliyorum sorun orda değildi. Bilgisayardan, oyun içinden, youtubedan, kulaklık üzerinden her şeyi fulledim. Dediğim gibi airpods un yarısı kadar geliyordu ses.
Almak istediğim bir kulaklıktı MediaMarkt ta deneme fırsatım oldu. iphone a Bluetoothla bağladım denedim önce, sesin az olmasının telefondan kaynaklı olduğunu düşündüm. USB dongleını ordaki bir gaming laptopa takıp denedim casper yada asustu tam hatırlamıyorum. Büyük hayal kırıklığına uğradım...
valla hocam ben de aynı kafadayım o yüzden merak ettim internette bi hukuk bürosunun sitesinde şöyle bir şey buldum ama ;
"Kural olarak işten ayrılan işçi (haklı nedenle fesih haricinde) çalışma süresine göre iki ila sekiz haftalık ihbar sürelerine uymak suretiyle işten ayrılabilmektedir. Ancak...
Mayıs celbine başvuru yaptım ancak 3 mayısta açıklanıyor. 16 mayıs teslim olma tarihi gözüküyor msb nin sitesinde. iş yerimde de 8-9 aydır çalıştığımdan 28 gün ihbar sürem var. Askere gideceğim için bu 28 günlük ihbar süresini yinede tamamlamam lazım mı? yoksa askere gideceğim için istisnai bir...
performans yükseltmesi için değilde hocam önümüzdeki sene win10 desteği 2025 in sonlarında desteği kesecek ya. Bilgisayarı yeğenime vermeyi düşünüyorum. o yüzden verdiğimde güncel kalsın istiyorum o yüzden.
arkadaşlar elimde https://www.epey.com/laptop/asus-x542ur-gq276.html bu laptoptan var. Kendim 8 gb ram daha ekledim 12 ye çıkardım. TPM 2.0 sürümü de var. ancak 8.nesil işlemci olmadığı için win11 e uygun değil. Kendim bu yükseltmeyi yapsam sorun yaşar mıyım?