Sefa... isimli üyenin son içerikleri

1. S

R9 380 furmark testi sonucu nasil

Temizlik ve macun yenileme tarzı işlemlerden sonra sonuç 63 62 derece civarlarındaydı
  2. S

Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 sistem nasıl

Merhabalar Bu sistem üzerine biraz ekleme yaptım 30000tl civarıne geliyor sizce alınır mı
  3. S

R9 380 furmark testi sonucu nasil

Buldugum eski r9 380 karta furmark testi yaptim 8x msaa 1920x1080 max 73 derece gordu sizce sonuc nasil
  4. S

R9 380 ile i5 6500 un dahili kartini bir kullanabilirmiyim

peki bostayken az guc tuketimi icin buna gecis yapabilirmi otamatik olarak
  5. S

R9 380 ile i5 6500 un dahili kartini bir kullanabilirmiyim

Arkadaslar sistemim yukarda belirttigim gibi dusundugum sey acaba islemci uzerinden ekran kartina destek cikmam mumkun mu bunu aktiflestirmem gerekiyor mu yoksa aktif mi nasil ogrenebilirim bios ile alakali bir durum varsa anakartim gigabyte h110m
  6. S

Hyperx fury Ramim sahte mi

Hocam bilgisayar baya eski nerden alindi hatirlamiyorum
  7. S

Hyperx fury Ramim sahte mi

Arkadaslar ram hyperx fury 8gb DDR 4 fakat sahte oldugundan supheleniyorum sizce sahte mi kutusu durmuyor
  8. S

Hyperx fury 8gb ddr4 nerden bulabilirim

Calisacagini biliyorum ama kullandim memnun kaldima ayni model tercih etmek isterim hem sıkınti yasamamak hem de göruntu bozulmasin olay bu
  9. S

2. El aramiyorum hocam bulma sansim yok mudur 1710879465 Bendeki de ayni hocam cikarma sansim olmadigi icin buldugum fotografi gonderdim
  10. S

Merhaba fotoğraftaki ramin aynisi var fakat ayni modeli sattigini iddia eden tum sitelerin yorumlarinda fury beast gonderildigi yaziyor bu da beni suphelendiriyor cakma mi degil mi emin olamiyorum bunun aynisini nerden bulabilirim 3200mhz bu arada
  11. S

Sizce bu işlemciye ne olmuş olabilir

Ne denemiş olabilirler ki bi işlemciyi 3 parçaya bölecek
  12. S

Sizce bu işlemciye ne olmuş olabilir

Bugün yolda yürürken yerde bi işlemci buldum sizce ne yaşanmış olabilir
  13. S

1100 tl civarı mekanik klavye önerisi

Rampegelere kaliteleri düşük memnun kalmazsın diyorlar
  14. S

cevap verebilecek yok mu
  15. S

Merhaba ben 1100 tl civarı mekanik klavye arıyorum öneriniz nelerdir Çok sesli olmasın(şart değil ama salona çok yakınım ailemi rahatsız etmek istemiyorum) Kablosuz şart değil %60 lık daha iyi olur ama çok sıkıntı değil
Geri