https://www.intel.com/content/www/us/en/download/720755/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html hocam ben bu linkten indirmistim w11 kurarken
İyilik olsun diye paylaştım, linkte ki ürüne sahtedir vs diye ithamda bulunmak için değil. Forumu o kadar aktif takip etmiyorum daha önce paylaşıldıysa da bilmiyordum. Yoksa bende biliyorum Amazon'un ne kadar iyi olduğunu, ürününün arkasında durduğunu. Sadece bilgilendirme yapmak istedim belki...
Dün bende SSD ve ram takviyesi yaptım fakat böyle bir sorun ile karşılaşmadim. Sadece daha öncesinden uzun süre işlem yapmayınca ekran kapanmıştı daha sonra açmak isteyince açamadım reset attım.
Hocam teşekkür ederim kurulumu gerçekleştirdim. Banada 306 verdi bios sürümü için. Ayrıca gerçekten çok harika bir cihaz. 1 hafta önce monster tulpar t7 20.5 almıştım sürekli thermal throttling oluyordu CPU ilke günden 94 leri görüyordu vs iade edip bunu aldım. Resmen çağ atlamış gibi...
Hocam hayırlı olsun benimde cihaz elime ulaştı akşam kurulumunu yapacağım.Oynadigim oyunlarda da çok fazla bir ekran kartı kullanımı olmuyor 2060da bile genellikle yüzde 55 60i geçmiyor bundan dolayı watt sorunu yaşayacagimi sanmıyorum o y SSD driveri için USB ye attım daha sonra w11...
Hocam benimde elime yarın gecicek bende windowsu kurucam acaba dikkat etmem gereken bir durum var mı nasıl zorlandiniz ben nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz