sefa142 isimli üyenin son içerikleri

1. S

nays steam cashback!!

Hocam son durum ne acaba
  2. S

❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

5 Nisan da bende sipariş verdim 1 stok yakalayınca, hala hazırlanıyor diyor iptal olabilir mi sonradan yoksa sizin de böyle uzun mu sürdü.
  3. S

Umarım tekrar gelir
  4. S

Nerede acaba link var mı
  5. S

Asus G16 RTX 4060 Laptop sadece tek bir yerde mi satılıyor?

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/720755/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html hocam ben bu linkten indirmistim w11 kurarken
  6. S

🔥İndirim Kingston KC3000 2TB 3.158 TL

İyilik olsun diye paylaştım, linkte ki ürüne sahtedir vs diye ithamda bulunmak için değil. Forumu o kadar aktif takip etmiyorum daha önce paylaşıldıysa da bilmiyordum. Yoksa bende biliyorum Amazon'un ne kadar iyi olduğunu, ürününün arkasında durduğunu. Sadece bilgilendirme yapmak istedim belki...
  7. S

🔥İndirim Kingston KC3000 2TB 3.158 TL

Almadan önce dikkatlice izleyiniz aynı model için sahte SSD göndermişler
  8. S

ASUS ROG STRIX G16 G614JV-N3157 ekran kararıyor

Dün bende SSD ve ram takviyesi yaptım fakat böyle bir sorun ile karşılaşmadim. Sadece daha öncesinden uzun süre işlem yapmayınca ekran kapanmıştı daha sonra açmak isteyince açamadım reset attım.
  9. S

Yarın akşam bir bakacağım hocam
  10. S

Hocam teşekkür ederim kurulumu gerçekleştirdim. Banada 306 verdi bios sürümü için. Ayrıca gerçekten çok harika bir cihaz. 1 hafta önce monster tulpar t7 20.5 almıştım sürekli thermal throttling oluyordu CPU ilke günden 94 leri görüyordu vs iade edip bunu aldım. Resmen çağ atlamış gibi...
  11. S

Hocam hayırlı olsun benimde cihaz elime ulaştı akşam kurulumunu yapacağım.Oynadigim oyunlarda da çok fazla bir ekran kartı kullanımı olmuyor 2060da bile genellikle yüzde 55 60i geçmiyor bundan dolayı watt sorunu yaşayacagimi sanmıyorum o y SSD driveri için USB ye attım daha sonra w11...
  12. S

Hocam driveri nasıl kurdunuz bende aynı adimlardan geçiyorum
  13. S

🔥🔥Asus ROG RTX 4060 Laptop 34K🔥🔥

Sadece 4080 ekran kartı olan model de gpu da liquid metal var yazıyor tanitiminda
  14. S

Hocam o zaman önce Rufus ile w11 i flash belleğe aticam SSD driverini da mi o şekilde yapicam tam anlayamadım kusura bakmayin
  15. S

Hocam benimde elime yarın gecicek bende windowsu kurucam acaba dikkat etmem gereken bir durum var mı nasıl zorlandiniz ben nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz
Geri