Sefaburhan isimli üyenin son içerikleri

1. S

Psikolojik olarak kötü hissediyorum

Günlük yürüyüş rutinleri yap kendine düz olsun yürüyeceğin yer. İyi gelecektir. Hemen doktor yada ilaç düşünme onlar son çaren olsun. Kafana taktiğin bişey varsa özellikle bu duruma gelmene sebep olan o şeyi olumlu yada olumsuz fark etmez bı şekilde hallet kafandan at. Boşta cok kalma biseylerle...
  2. S

Bilgisayar virüsü ile ilgili bir kaç soru

Ben yıllardır av kullanmam bilinçli bi sekilde internet kullanip guvenilir sitelerden download yaptıktan sonra pek bulaşmıyor. Ama USB bellek tarayici öneriyorum usblerden çok virüs bulaşıyor. Av programları PC yi kasiyor ve crack dosyalarını otomatik siliyor. Malum genelde illegal takılıyoruz...
  3. S

Max. 3000 TL monitör

Hayırlısı artık :)
  4. S

Max. 3000 TL monitör

Vg2471a modelinde ghosting olduğunu öğrenince vazgeçtim asustan yoksa tam istediğim gibi modelleri. LG 24nb600 g aldım. Hoparlör yok lakin görüntü kalitesi ve tipi daha hoş geldi gözüme
  5. S

Max. 3000 TL monitör

LG yi aldım arkadaşlar teşekkür ederim.
  6. S

Max. 3000 TL monitör

Bu nasıldır peki ?
  7. S

Max. 3000 TL monitör

Mert teşekkürler peki hoparlörü var mı ? İnternete baktm ama bulamadım
  8. S

Max. 3000 TL monitör

Merhabalar dahili hoparlör, 24 inç, 144hz, 1ms, ince çerçeveli ve freesync olması tercihimdir. Ghost ölü piksel sıkıntıarı olmayan bi monitör bakıyorum. Asus vg247q1a baktm ghost varmış. Çok bilinmedik markalardan düşünmüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim çok kararsız kalıyorum. Sorunsuz ve...
Geri