5800X3D daha iyi fps verir fakat fiyatları saçma derecede pahalı çünkü AM5 işlemciler daha ucuza daha iyi performans veriyor. R5 7500F 6 bine muazzam bir...
valorant ve yayın odaklıyım knk 360 380hz monitöre geçicem hemde onun için sadece oyun odaklıyım yani
1728246608
bütçe belirlemedim hepsiburada üzerinde 3...
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b450m-k/helpdesk_cpu?model2Name=PRIME-B450M-K
burda uyumlu işlemcilerde r9 7900x3d yok
Arkadaşlar bunu almayı planlıyorum acaba ekran kartına uyum sağlar mı problem yaşar mıyım? Anakartım da asus prime b450mk modeli var internet sitesinden...
Arkadaşlar anı yeniden oynatmada aldığım kayıtlarda mikrofonumdan gelen sesleri cızırtılı alıyor mikrofonda problem yok son 5-6 güncelleme öncesinden böyle...
Hayatında 24.5 fhd den başka monitör kullanmamış insanlar gelip yorum yapıyor bir de ben de FPS oyuncusuyum diyor başkalarını eleştiriyor vay arkadaş şaka...
adam valorant oynuyorum, fps oynuyorum diyor, hala 24.5 inçten büyük ekran öneren, 2k ekran öneren var asokldjasjdm, adamın işi hz ve full hd ile zaten, al...