Fc25 te online maç yaparken bir anda oyundan attı ve PSN hesabımdan çıkış yapıldı tekrar girmeyi denediğimde şifre hatalı defi şifrem değiştirilmiş ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Ekran kartının fanı dönmüyor sadece priz görevi görüyor usb ile takılı şeyleri çalıştırıyor ama onun dışında ekrana görüntü vs yansıtmıyor (soğutma fanlarıda çalışmıyor)
1707243328
Dediğiniz yöntemleri yaptım yine olmadı
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımın işlemci macununu değiştirdim ve bütün her şeyi taktıktan sonra bilgisayarım çalışmadı. Anakartıma bağlı klavye, lamba gibi şeyler çalışıyor yani psu ve anakartta sıkıntı yok. Ama nedeni ne olabilir ?
ARKADAŞLAR EPİC %33'LÜK İNDİRİMİMİ HENÜZ KULLANMADIM VE ŞİMDİ SEPETE GOD OF WAR İLE DETROİT EKLEDİM SATIN ALMAYA GİTTİM KARTI GİRDİM İŞLEM GERÇEKLEŞMEDİ SONRA TEKRARDAN ÜRÜNLERİ EKLEYİP ÖDEME KISMINA GEÇTİM BU SEFERDE %33 LÜK İNDİRİM YANSIMADI ? YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ?
Arkadaşlar sabah sabah HRAHIMEMTAL diye bir yerden şöyle mesaj geldi.
“Xxxxxx” nolu odemeli gonderiniz teslim edilmistir. Odeme kartinizdan otomatik tahsil edilecektir. Tutar:24.251,65 TL Bilgi: https://bitly.ae/pttmobil
Bunun aslı astarı nedir bilen yardımcı olabilir mi ? Gönderi no yazınca...