sefamali isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım OYUNLARDA ANİDEN FPS DÜŞMESİ

birkaç ay öncesinde aynı sorun var mıydı? havalardan dolayı öyle oluyor olma olasılığı var. sıcaklıklar belli 5 dakikada işlemcin ve ekran kartın çok ısınınca ani fps düşmeleri olur. 2. olarak hafıza doluysa boşyer azsa bundan olabilir. c diskinde sistemin kurulu olduğu diskte hafıza yeri aç...
  2. S

🔥İndirim Razer Gigantus V2 XXL 1249 TL

burda bi mousepad'e bu kadar para verilmez diyen arkadaşlar yanılyıo.çünkü siz bir kumaşın yada mikrofiber bir malzemenin teknolojik bir mouse kadar para etmeyueceğini düşünüyorsunuz ama işin aslı cs gibi fps oyunlarında oynadığın mousepad fareden daha önemli.giriş segment bir mousepadla...
  3. S

Yardım Bir mouspede 1300₺ para vermek ne kadar mantıklı

bende ikea mouse pad var çok memnumum biröçokj mouseopaddend aha iyi bence ama mousepadin fareden daha önemli olduğunu düşünüyorum örneğin bende razer viper v2 pro var 4bin tl ama bir daha aklım olsa bu paraları vermem.çünkü birçok mouse denedim emin ol mousepad kalitesin mouse'nin kendi...
  4. S

FC 25'te Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oyuncularının suratları dalga konusu oldu!

yapay zeka yapmış gibi duruyor.
  5. S

13600k işlemcim 12400f işlemcimden daha az performans veriyor.

arkadaşlar rtx3070 ekran kartım var 2k ultra ayarlarda cs2 oynuyorum 13600k işlemci aldm overclock yapmadım ama xmp açık ve onun öncesinde 12400f varken cs2 de daha fazla fps alıyordum şimdi fps 40-50 fps daha düşük alıyorum.soğutucum yeterli ne yapmam gerekiyor.
  6. S

İşlemci sıcaklığım çok yüksek.

tamam sağolun.
  7. S

oda şuan soğuk sayılır ayrıca kasa 3 fanlı mesh.problem şu saniyeler içinde işlemci 100 dereceyi görüyor psuda yetersiz olabilir güç çekemediğinden yapar mı emin değilim 600wat bvronz psu var 3070 sahibiyim.
  8. S

anlamadığım şey saniyeler içinde 60 dereceden 100 dereceye çıkması normal mi.hani 10-15 dakika sonra ısınsa derim ki soğutucu yetersiz.sorun kesin soğutucudaysa gidip hemen sipariş vercem.
  9. S

ben macunladım tam oturdu stok soğutucu saniyede işlemci sıcaklığı 100 oluyor voltajla alakalı bir durum geliyor.
  10. S

arkadaşlar merhaba, intel 13600k işlemci aldım12400f vardı öncesinde bugün değiştim.stok soğutucusu vardı 12400f'in onu termal macunla 13600'e taktım ama işlemci çok ısınıyor.herhangi bir overclock yapmadım 12400f varken hazır sistemdi overclock'lu gelmişti başlangıçta boştayken 80 derece olunca...
  11. S

Yks sınavına son günler kala ders çalışma isteğim yok ne yapmalıyım?

çalışmak zorunda hissetme o zaman.1gün git gez kafa dağıt sonra yalandan bak belki motive olursun.
  12. S

İntel i5-13600k işlemci 7999 TL!

https://www.n11.com/urun/intel-core-i5-13600k-35-ghz-lga1700-24-mb-cahe-125-w-islemci-tray-27371999?magaza=incehesap&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel peşin fiyatına taksit imkanlarıda var.
  13. S

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Bilgisayar Parçalarında %15'e Varan İndirimler Başladı

bu nasıl rezillik ya normal satmaları gereken fiyatı arttırıp indirim diye gösteriyorlar.örneğin 13600kf 12bin tl sepette 10bin tl.la zaten 9000bin tlden satılyor.
  14. S

CS2 de 1 ay önce 600fps alıyordum şu an 300 fps üstü çıkmıyor

ekran kartı güncellemesini sil.1 ay öncekine dön.
  15. S

Klasse Pro mouse pad alınır mı?

buna vereceğin parayı git ikea mouse pad al 45x40 mı ne.kaliteli baya.
Geri