sefatts isimli üyenin son içerikleri

1. S

Razer blackwidov klavye usp kablosu nereden alabilirim

Razer klavye icin cikartilabilir usp kablosu almak istiyorum ama bulamadim bilen varmi nere satılıyor
  2. S

Çalismayan tuş başka tuşla beraber basınca çalışıyor mekanik klavye

Çok yaptim onu temizledim bide aygıt yöneticisi klavye kaldirdim tekrar bagladim olmadi yine baska ayarlarla ilgili sorunu var sanirim yada özel kısayol tuşları 1692137930 Çalismayan tuşla beraber farkli bi tuşa ayni anda bastığımda çalışıyor tek basina hic çalışmıyor
  3. S

Çalismayan tuş başka tuşla beraber basınca çalışıyor mekanik klavye

Klavyem mekanik Ç L o 9 tuşları tek bastığım zaman çalışmıyor ama mesela ç yanindaki ö ile beraber basinca seri seri yaziyor ayni sorun diger yukarıda yazdigim tuşlardada yanındaki tuşla beraber basınca çalışıyor ama tek basınca çalışmıyor sebebini bilen varmi 5 saattir arastiriyorum bulamadım
  4. S

Klavye bozuk değil ama bazi tuşlar çalışmıyor

Aklımda değil ama bikere daha böyle olmuştu bazi tuşlara ayni anda basinca çalışıyordu bilen varsa cok makbule geçer
  5. S

Anakartim ddr4 ddr5 ram uyarmi

Teşekür ederim
  6. S

Anakartim ddr4 ddr5 ram uyarmi

MSI B550M PRO-VDH WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(O.C.) M.2 Anakart Ddr5 ramler anakarta uyarmi
  7. S

Anakartim kac mhz kadar ram destekler

Peki cok teşekür ederim❤️ 1692083417 Ram öneriniz varmi anakart için hangisi daha uygun olur butce 3000TL 2x16gb ram
  8. S

Knk 2x16gb ram almaliyim bu anakart için ama cok karışık sence hangisini almaliyim varmi aklimda bi fikir
  9. S

MSI B550M PRO-VDH WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(O.C.) M.2 Anakart
  10. S

Sizce hangi ram almaliyim anakartima uyumlu

Merhaba arkadaslar ram almak istiyorum 2z16 gb ram ama anakartimla hangisi uyumlu olur anakartim MSI B550M PRO-VDH WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(O.C.) M.2 Anakart İşlemcim ryzen 5 5600x birde 1 tb yada 500 gb ssd m2 önerirseniz guzel olur anlamiyorum yanlis almak istemiyorum teşekür ederim...
Geri