sefergider isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kripto Alım-Satım Bilgi İhtiyacı

Selam arkadaşlar, kriptoya yeni yeni daha fazla vakit ayırmaya başladım ve günlük al-sat yaparak küçük de olsa düzenli kâr elde etmek istiyorum. Ama piyasayı sürekli takip etmek zor oluyor. Özellikle günlük hareketli olan, haber akışıyla hızlı yükselip düşebilen coinleri nasıl buluyorsunuz merak...
  2. S

Oyun Hesaplarımı Nasıl Satabilirim?

Arkadaşlar merhaba, hesaplarımı acil para ihtiyacım nedeniyle satmak istiyorum. Bu hesaplarımı nasıl satabilirim? Gerçekten paraya ihtiyacım var çünkü, sigortalı işimden daha yeni çıkardılar. Bu yüzden hesaplarımı da içinde bulunan oyun değerlerinden daha ucuza satacağım. Bilgisi olan var mı?
  3. S

Para Koleksiyonumda Yardım Lazım Beyler

hocam hangisinden bahsediyorsunuz
  4. S

Para Koleksiyonumda Yardım Lazım Beyler

Beyler bu koleksiyonda değerli para edebilecek bir şeyler var mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  5. S

Elektro Gitar tavsiye

https://www.rotamuzik.com/urun/ibanez-grg121dx-bkf-gio-serisi-siyah-flat-elektro-gitar-set
  6. S

Elektro Gitar tavsiye

Elektro gitara yeni başlayacağım.Bütçeme göre şöyle bir set düşündüm uygun mudur? https://www.rotamuzik.com/marka/ibanez
  7. S

Orantısız vücut yağı

peki hocam ne yapacağız benim bu duruma
  8. S

Orantısız vücut yağı

beyler iyi günler. Ben yaklaşık 5 aydır spor yapıyorum(öncesinde spor geçmişim oldu). 5 ay içinde kollarım omuzlarım ve sırtım gözle görülecek şekilde hacimlendi ve şekil aldı. Fakat ne yaparsam yapayım göğüsümdeki ve karnımdaki yağlardan kurtulamıyorum. Az yiyorum günlük 30 dakikadan haftada 1...
  9. S

Oyun önerisi arıyorum.

Böyle oyun tarzlarını çok sevmiyorum dostum. Üstte belirttiğim gibi oyunlar olursa daha iyi olur benim için.(cod,bf serisi önerilerinizi de bekliyorum.)
  10. S

Oyun önerisi arıyorum.

Dostlar selam! Steam cüzdanımda 20 dolar bulunmakta ve hangi oyunu alacağıma karar veremedim. God Of War, Detroit, Rust, Insurgency, TLOU, RDR2 gibi oyunlar indirimde. Sizce 1 oyun mu almalıyım yoksa birden fazla oyun mu önerirsiniz? (Not:RDR2 çalışmadı iade ettim.)
  11. S

Steam ve War Thunder çok geç açılıyor

Sistemin nedir dostum?
  12. S

RDR2 Steam başlamıyor.

i7-12650H 16 GB DDR5 4800MHz RAM 4060 8 GB 140W 512 GB NVMe SSD 1732806007 Şunu da belirteyim.Oyunun dosyalarını steamden yaklaşık 3-4 kez doğruladım.
  13. S

RDR2 Steam başlamıyor.

Dostlar selam.Dün steamden rdr2 aldım.Ayırca rs launcherı son sürümde kurdum ama oyun başlatılırken kendi kendine kapanıyor.Ayrıca rs launcherdada quitting ifadesini görüyorum kapanırken.Sürücülerim vesayire her şey güncel.
  14. S

BU LAPTOPLAR ALINIR MI ?

Hocam nitro v15 yerine nitro5in 8gb 4060lı modelleri var bakabilirsin https://www.trendyol.com/acer/nitro-5-intel-core-i7-12650h-8gb-1tb-ssd-8gb-rtx4060-linux-15-6-165hz-siyah-gaming-pc-nh-qm0ey-00b-p-784172188?boutiqueId=61&merchantId=169540 (37k olmuş hocam)
  15. S

Bu Laptop'lardan hangisini alırsınız?

Acerin 512gb modeli bende var. Her oyunu 65-70 derece arası sorunsuz oynuyorum.
Geri