seferizm isimli üyenin son içerikleri

1. seferizm

Çözüldü✓ 5070 Ekran Kartı Montajı

aynen küçük bir cımbızda kullanabilirsin problem olmaz tüm jelatinleri sökmen lazım
  2. seferizm

Çözüldü✓ 5070 Ekran Kartı Montajı

Dönüştürüyücü kullanmanıza gerek yok. Direkt 450w yazan kabloyu ekran kartınıza takabilirsiniz bir problem olmaz.
  3. seferizm

Atk A9 Plus Alınır mı?

ben amazondan klassegear dan aldım ama wraithden de önceki mouseımu almıştım problem yaşamamıştım 3 yıl sonra scrollu bozuldu o yüzden atk a9a geçtim
  4. seferizm

Atk A9 Plus Alınır mı?

memnunum şuanda kullanıyorum. kulaklık klavye de kablosuz aynı şekilde modem de dongleın yanında hiç bir problem yaşamadım yağ gibi akıyor. Mouse pad görmeme tuşlarda gıcırdı kasada oynama veya boşluk çift tıklama hiç bir problem yok tavsiye ederim.
  5. seferizm

Çözüldü✓ Segotep Endura Pro Plus Psu Yorumu

şuanda kullanıyorum 750w versiyonunu gayet memnunum. Ama coil whine sorunu var sanki birazcık sesli çalışıyor. Genel olarak problemsiz c tier bi psu.
  6. seferizm

80-90K Arası F/P Sistem Önerisi

hocam topladım zaten gayette memnunum Nvidia gayet başarılı
  7. seferizm

AMD Ryzen 7 7800X3D | PNY GeForce RTX 5070 | ASUS PRIME B850M-K | Xpg 32 Gb Cl32 6400mhz | Kingston NV3 1TB | Ocypus Delta L36 sistem bu şekilde hocam ortalama 84kya geldi fakat ramleri Vatan kampanyasından 11kya almıştım o yüzden bir tık uyguna geldi. CS de oynuyorum ortalama 500-600 fps arası...
  8. seferizm

evet topladım hocam gayet memnunum 7 7800x3d ve 5070li şekilde topladım
  9. seferizm

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bugün yada yarın sabah kargoya verilir demişlerdi sizde tekrar sorarsanız haber edersiniz
  10. seferizm

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Benimkide şimdi onaylanmış gözüküyor dünden beri ilk defa onaylandı
  11. seferizm

❌İndirim Bitti! XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 11.069₺ 🔥

Benimkide bekliyor hala onaylanmadı
  12. seferizm

yok hocam uzun zamandır takip etme fırsatım yoktu şuan hali hazırda 5500xt kullanıyorum zaten ama driverlar hep sorunluydu bu seride o yüzden birazcık da NVIDIA tarafını da denemek istiyorum
  13. seferizm

fanboyluk yok hocam sadece oyun için alacağım ama NVIDIA daki DLSS ve MFG güzel geliyor gözüme ayrıca arada sırada yayın açmak istiyorum AMD ekran kartlarında sanırsam hala yayınlarda bulanık olma sorunu devam ediyormuş
  14. seferizm

32 gb ram olması daha iyi olur diye düşünüyorum
Geri