Sefir Süleyman Çakır 👑 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bahçe Kırkma Motoru Önerisi

Arkadaşlar bahçe altı ot kırkma motoru tırpan motoru bakıyorum da kullanan bilgisi olan varmı Kawasaki TJ53E var onu öneriyorlar bununda çin malı çok fazla orjinali mikawa mis bi yardımcı olabilirmisiniz bilgisi olanlar
  2. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Farketmez
  3. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Siz bitane atabilirmisinix
  4. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Hocam şu nasıl sizce giresun kıyı plaj tarzı kayadan kullanacağım https://www.decathlon.com.tr/p/kiyi-olta-takimi-balikcilik-350-cm-60-120-g-4000-seacoast-100/_/R-p-338505?mc=8735843
  5. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Oltalar arasında farklılıkmı oluyor hocam
  6. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Hocam decatlından 1-5 arası bakıcam şimdilik 1 tane alacağım en kötü evde durur önceden babam kullanıyordu zaten
  7. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Hocam en fazla 1.6k aklımdaki fiyat sizce uygunmu
  8. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Tamamdır hocam sizde bulursanız bana atabilirsiniz
  9. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Öneriniz nedir hocam link atabilirmisinix
  10. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Giresun hocam hamsi istavrit tarzı max palamut olur herhalde devasa şeyler değil kıyıdan kayalıktan iskeleden flan
  11. S

Balık İçin Olta Önerisi?

Arkadaşlar babamla hobi edinmek istiyoruz daha önce hiç kullanmadım babam daha önce denize gidiyordu olta önerisi yaparmısınız acaba fiyatlardan haberim yardımcısı olurmusunuz
  12. S

Cs 2 Düşük Fps Sorunu

Sistem ne
  13. S

35m2 Dükkan Nasıl Değerlendirilir.

Hocam köt tarzı bile olsa iki tane zincir market var onların olduğu yerde bakkal vs. Tutmaz tekel flan da açsam tutacak yer 4k flan nüfüsu vat
  14. S

Valla hocam bilmiyorum ama elin işinde çalışmaktan daha iyidir düşünüyorum bileyler açmaya bakacağım
  15. S

Arkadaşlar 35m2 dükkan kaldı dededen tokiden bulunduğu yer kasaba gibi bir yer 4-5 bin nüfusu var kiraya verelieblir ben kendim ne yaabiliirm sizce herhangi bir mesleğim yok basika nasıl değerlendirebilirim
Geri