segarbn isimli üyenin son içerikleri

1. S

Burnuma yumruk yedim acil

fucidin kullanırsan iyleşme süreci hızlanır.
  2. S

şahsi görüşüm eğer kırılma veya çatlak olmadığından eminsen ( kanama dahil) yüksek ihtimalle doku zedelenmesi olmuştur bu yüzden krem kullanman faydalı olacaktır
  3. S

dostum burası hastane değil ki. ne olur ne olmaz acile gitmeni öneririrm en azından gelecekte büyük sorun yaşanması önlenir
  4. S

YKS'ye çalışanlar için faydalı olabilecek bir site yaptım. Önerilerinizi bekliyorum

helal olsun çok iyi olmu. hocam lütfen üye sistemi gelsin ve üye kişiler bitirdiği konuları, net analızlerını görsünler
  5. S

Ders çalışma arkadaşı arayan varmı ?

Merhaba. Özellikle birbirimize destek olabileceğimiz, dayanışma-ders arkadaşı arıyorum.
  6. S

Ayt matematik için fikir verebilecek varmı ?

haklısın öyle yapmalıyım ... teşekkürler herkese
  7. S

bunun yerine günde 4 video izleyerek sırayla gidiyorum daha avantajlı oluyor ( trigo için 2.derece felan iyi olunca daha raahat anlaşılıyor) sizce şuan toplam 2 kaynak ile mi gideyim yoksa 3 mü
  8. S

AYT Matematiğe yeni başladım. Fonksiyon ve polinom konularını bitirdim, yarın ikinci dereceden denklemler de tamamlanacak. Sınava ise az bir süre kaldı. Şu an Mert Hoca’nın kamp videoları + soru bankası ve 345 ile ilerliyorum. Şöyle bir durum var: TYT Matematiğe, gururuma yediremediğim için...
  9. S

Eski dönem atmosferinde var olan oyun varmıdır ?

yorumlarda ekıp halinde oynanılabilir olduğunu gördüm. tekarardan bir bakayım teşekkürler.
  10. S

insanlar ıle oynamaktan haz almıyorum önerir misiniz? genede
  11. S

Merhaba. eski tarih atmosferinde ( 1000-1700) sıradan biri olarak (örneğin köyde doğup köylü yaşamı) yaşayabileceğim similasyon oyunu biliyormusunuz ? teşekkürler.
Geri