seihanu isimli üyenin son içerikleri

1. seihanu

Yardım Siyah kablosuz ℅75 klavye öneri 2 k

https://www.amazon.com.tr/Coverzone-I%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-Kablolu-Mekanik-Klavyesi/dp/B0FLYK9XNN?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A204PWUO0MX4N0&th=1 kablosuz klavye gereksiz geliyor bana bunu önerebilirim istersen ama kablolu bu
  2. seihanu

Mouse önerisi palm grip kablosuz olsun

çok kötü diyorlar buna
  3. seihanu

VALORANTTA FPS YÜKSEK AMA GÖRÜNTÜ BU ŞEKİLDE

Nasıl yapabilirim
  4. seihanu

VALORANTTA FPS YÜKSEK AMA GÖRÜNTÜ BU ŞEKİLDE

fps yüksek, hz yüksek, her şey stabil ama durum bu videodaki gibi neden böyle? Ryzen 5 5600x 32 gb ram 3060 12 gb 180 hz g2412f msi monitör https://we.tl/t-W8WE4B4peD Yardım eder misiniz
  5. seihanu

Yardım SAMSUNG GALAXY BUDS 2 ŞARJ KUTUSUNU KAYBETTİM

Hocam ulaşma şansım var mı sana
  6. seihanu

iletişime geçebilir miyim sizinle acaba 1768760332 yurtdışında 95 dolarmış koparttı yalan yok
  7. seihanu

garantisi yok maalesef 1768757353 yok bi arayayım yarın 1768757374 trende kaybettim kayıp bürosuna gittim kayıt açtılar ama olmadı dönen
  8. seihanu

Arkadaşlar bir dalgınlık sonucu samsung galaxy buds 2 şarj kutusunu kaybettim. nasıl temin edebilirim orijinal olsa iyi olur bağlantı sorunları olmaması adına. eğer elinde sadece kutusu olan varsa da iletişime geçebiliriz teşekkürler
  9. seihanu

Yardım FURYLEVEL Z1 ALINIR MI

alllah fena bekleriz valla acelesi yok zaten
  10. seihanu

Yardım FURYLEVEL Z1 ALINIR MI

https://furylevel.com/furylevel-z1?Renk=Siyah siyah oyuncu mouse arıyorum. buna ne dersiniz önerilere açığım ÖZELLİKLER Huano Black Shell Dot (5M) Scroll & Dpi Switch Huano Transparent Blue Shell Pink Dot Kailh Grey Encoder 300K 450 mAh Lityum Batarya Pixart Paw 3395 Sensör 26.000Dpi, 650IPS...
  11. seihanu

Yardım MCHOSE X9 BAĞLANTI SORUNU ACİL YARDIM LAZIM

bence de öyle, takıyım arkaya. maalesef mousemi takamıyorum arkaya dandik claws parazit yapıyor
  12. seihanu

kanka anlamadım ben de önceki bilgisayarda olmuyordu bunda da olmuyordu en başta 2 gündür oluyor saçma şekilde 1768517570 alalı 2 ay oldu rahat benim zaten 1768518068 usb portunu değiştirdim şimdilik düzeldi bakalım
  13. seihanu

O 15 saniyede de kulaklığa yazılım güncelle yapıyım diyorum ama böyle kalıyor.
  14. seihanu

Arkadaşlar mchose x9 sahibiyim ama son 2 gündür sesi kesiyor usbyi çıkarıp takınca düzeliyor, bazen de ses çıkışını değişiyorum ayarlardan o zaman da düzeliyor uygulamada da 15 sn bağlı görünüyor sonra alttaki gibi oluyor. uygulamada böyle olduğunda da kullanılıyor ama kulaklık sadece...
Geri