Seiyuru isimli üyenin son içerikleri

1. S

4070super cyberpunk düşük fps sorunu

youtube test videolarına baktığımda kare oluşturma yerine DLSS Frame Generation diye bir seçenek oluyor. Sizdeki ayarlar biraz değişik. Test videolarına bakıp aynı ayarları yapmayı deneyebilirsiniz. Örneğin: "4070 super ryzen5 7600 cyberpunk 2077 test" olarak aratabilirsin.
  2. S

4070super cyberpunk düşük fps sorunu

çok az bilgi vermişsin. Oyundaki Video Settings(Ayarları)ndan bahseder misin? Mesela DLSS açık mı? Dlss Quality modda dene bi. Biraz araştırdım. Dlss Quality, RTX on, Path Tracing on iken 1080p'de gerçekten 100 ve üzeri fps alman gerek. DLSS'in kapalı olduğu için 2 kat az alman normaldir.
  3. S

Öneri Ps5 ve Masaüstü PC için yayın amaçlı HDMI Splitter önerisi

SİSTEM ÖZELLİKLERİ: İşletim Sistemi: Windows 10 Pro Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super İşlemci: AMD Ryzen 7 2700 Eight-Core Processor, 3200 Mhz, 8 Çekirdek, 16 Mantıksal... Ram: 16GB Anakart: B450M-DRAGON Şimdi benim 1 adet PS5'im, 1 adet masaüstü bilgisayarım ve 2 adet Monitörüm...
  4. S

8GB+8GB ama biri 3200mhz biri 3600mhz DOCP açmak istiyorum nasıl yaparım?

M2 ssd var fakat pc açılırken anakart markasının olduğu bios'a girme ekranında 1 dakika kadar falan beklemeye başladım durup dururken. Bios pilini çıkarayıp takayım dedim belki düzelir.Bu sefer görüntü alamama sorunu baş gösterdi. Bilgisayarım çalışıyordu fakat görüntü alamıyordum bende Display...
  5. S

teknodeposu.com güvenilir mi?

Teşekkür Ederim :):giggle:
  6. S

teknodeposu.com güvenilir mi?

Playstation 5 almak istiyorum ve Akakçe'den baktığım kadarı ile en ucuz teknodeposu.com'daydı. Playstation 5 ürününün yorumlarına bakmak istedim fakat daha önce kimse yorum yapmamış ya da satın almamış. Daha önce teknodeposu'ndan alışveriş yapan ve servis/teknik servislerinden memnun kalan var...
  7. S

Silindi.

bu translate in makine olduğunu bilmeden indirdim. Böyle oynamak istemiyorum yamayı nasıl kaldıracağım?
  8. S

R7 2700 ve 1660S sistemde FPS drop

bugün Battlefield 1 indirdim oynadım ve aynı sorun hala devam ediyor :/
  9. S

sorunum hala çözülmedi :/
  10. S

başka oyun denedim ve sorun hala mevcut hocam. Warframe adlı oyunda fps sorunu yaşıyordum SSD'ye yükledim ve sorun hala devam ediyor. Forza sorunlu diye direttiniz yine de denedim. Sorunun oyunda olmadığını biliyorum.
  11. S

o halde 1 gün beklemenizi rica edeceğim
  12. S

arkadaşlarımda olmuyorsa sorunlu değildir hocam. Bende oluyor. Warframe'de oluyordu fakat sırf denemek için indirirsem çok uzun bir süreç bu. Birçok oyun indirip denemem lazım. Forza Horizon 4'ün yükleme klasörünü taşıyabildiğim için sorun olmadı. Dediğim gibi belli başlı oyunlarda oluyor ve...
  13. S

PC'yi ilk açışımda bile oyuna girdiğimde drop yaşıyorum. İşlemci 47derece ekran kartı max 60 küsür derece
  14. S

evet
  15. S

Forza Horizon 4'ü SSD'ye kurdum oynadım hiçbir işe yaramadı :/
Geri