sekar isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Crocs LiteRide 360 Clog Unisex Gri Terlik 206708-0DT 37-38- 796,59 TL

Sağlık çalışanları çok kullanıyor. Özellikle nöbet usulü çalışırken 24 saat ayaktayız ve bu yüzden ayağımıza giydiğimiz terlik/ayakkabı rahat ve kaliteli olmalı. Aksi halde çürümeye başlıyosun, birkaç yıla topuk dikeniyle başlıyo 😂 Crocs da rahat ve uzun ömürlü olduğu için iyi bir tercih...
  2. S

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

Ürünüm şimdi geldi kayıt için denedim ama olmadı. Kayıt etrmeye çalışırken seri numarası tanınmadı uyarısı alıyorum. Garantisi vardır yoktur çok önemli değilde cihazın hiç tanınmaması garip geldi. Amazon'dan almasam çakma dicem ama çakma da değil anlamadım mevzuyu. Seri numarası pil kısmında...
  3. S

İndirim kaçıranlar şöyle bir şey var beyazı 1899 lira ithalatçı garantili yazıyor. Değerlendirmek isteyen olabilir. https://ty.gl/tq5683ivhp
  4. S

Hangi şarj kitini kullanıyorsun?
  5. S

🔥İndirim Süperlig Taraftar Paketi 99₺

Televizyonda piksel değil çamur oluyor. Kesinlikle televizyonda izlenmez telefonda gene bir nebze izleniyor.
  6. S

🔥İndirim Süperlig Taraftar Paketi 99₺

720p yayın yapıyorlar küçük ekranlı telefonlarda bile piksel piksel görünüyor yayın. Korsana özendirmek değil amacım ama değmez. Geçen sene artık son oldu benim için bu sene almayacağım. Yıl olmuş 2023 böyle rezil bir yayına para vermeyin siz kendinize saygı duymazsanız kimse size saygı duymaz...
  7. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Asus Dual Rx 6750 Xt 8648 TL Nays İle 8398 TL🔥🔥🔥

Çok güzel fiyatmış alabilene hayırlı olsun. Şu zamanda böyle indirime girmesi şaşırtıcı
  8. S

❌İndirim Bitti! Colorful iGame GeForce RTX 3060 Ultra W OC 12G 8.398TL

Sapphire Pulse kullanıyorum millet alma çok ısınıyo felan diyordu yabancı kaynaklara baktım onlar da tam tersi F/P ürünü demişler aldım bende memnunum. 1600-1700 rpm de 65 derece çalışıyor gayet iyi bence.
  9. S

🔥İndirim 10 adet defacto tişört 650tl (tanesi 60tl)

Bitanede R5 5600 işlemci almak istiyorum ama hiç indirime girmiyor. Umarım alırım fiyat artmadan 😀
  10. S

Tamamdır kuponu yaptım. Kuponuda kendisi yükledi, belirtilen fiyata ulaştığında sonraki eklenen ürünlerden fiyat düştü. 6 tişört 2 gömlek 10 çift çorap aldım 800 lira tuttu iyi oldu ihtiyacım vardı 😀 Mesela çoraplar normalde 130 lira olmalı ama bedava oluyor.
  11. S

Hepsinde var kuponu nasıl alıyoruz onu bulamadım. İndirimi kendisi uyguluyor ama kuponu senin alıp eklemen lazım sanırım 1685922741 Nasıl alınıyor kupon dostum yada şuan sen alabiliyor musun söyler misin @FORİ
  12. S

%25 indirim var ancak kupon alamıyorum maalesef. Kupon kısmını anlamadım nasıl alacağız
  13. S

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 6650 XT 6199 TL

Sıfırsa çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.
  14. S

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 6650 XT 6199 TL

tabii ki. 6650 ile 6700XT arasında ciddi performans farkı var. %50 daha fazla vrame sahip olması ve performansının daha iyi olması kartı çok daha uzun ömürlü yapıyor. Bütçe varsa 6700XT almak daha mantıklı bence. 1685542747 O fiyata sıfır aldıysanız çok güzel fiyat tabii ki. Nerden aldınız?
Geri