Sağlık çalışanları çok kullanıyor. Özellikle nöbet usulü çalışırken 24 saat ayaktayız ve bu yüzden ayağımıza giydiğimiz terlik/ayakkabı rahat ve kaliteli olmalı. Aksi halde çürümeye başlıyosun, birkaç yıla topuk dikeniyle başlıyo 😂 Crocs da rahat ve uzun ömürlü olduğu için iyi bir tercih...
Ürünüm şimdi geldi kayıt için denedim ama olmadı. Kayıt etrmeye çalışırken seri numarası tanınmadı uyarısı alıyorum. Garantisi vardır yoktur çok önemli değilde cihazın hiç tanınmaması garip geldi. Amazon'dan almasam çakma dicem ama çakma da değil anlamadım mevzuyu. Seri numarası pil kısmında...
720p yayın yapıyorlar küçük ekranlı telefonlarda bile piksel piksel görünüyor yayın. Korsana özendirmek değil amacım ama değmez. Geçen sene artık son oldu benim için bu sene almayacağım. Yıl olmuş 2023 böyle rezil bir yayına para vermeyin siz kendinize saygı duymazsanız kimse size saygı duymaz...
Sapphire Pulse kullanıyorum millet alma çok ısınıyo felan diyordu yabancı kaynaklara baktım onlar da tam tersi F/P ürünü demişler aldım bende memnunum. 1600-1700 rpm de 65 derece çalışıyor gayet iyi bence.
Hepsinde var kuponu nasıl alıyoruz onu bulamadım. İndirimi kendisi uyguluyor ama kuponu senin alıp eklemen lazım sanırım
1685922741
Nasıl alınıyor kupon dostum yada şuan sen alabiliyor musun söyler misin @FORİ
tabii ki. 6650 ile 6700XT arasında ciddi performans farkı var. %50 daha fazla vrame sahip olması ve performansının daha iyi olması kartı çok daha uzun ömürlü yapıyor. Bütçe varsa 6700XT almak daha mantıklı bence.
1685542747
O fiyata sıfır aldıysanız çok güzel fiyat tabii ki. Nerden aldınız?