SekemeyenCeylan isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

İhtiyacı olana bırakmak gereken bir kampanya. Ben de membran klavye kullanıyorum, memnunum, ihtiyacı olan arkadaşlarıma link attım. Ben de deneyeceğim, ben alabilirsem onlardan birine hediye ederim.
  2. S

❌İndirim Bitti! Gratis Tüm ürünlerde %75 İndirim

Sıvı sabun, katı sabun, ıslak mendil, yara bandı vs. aldım. Cilt bakım ürünü vs almadım
  3. S

Arkadaşlar birkaç ürün sipariş ettim ıvır zıvır, mağaza teslim dedim ortalama ne kadar sürede mağazaya ulaşır?
  4. S

Tıraş makinesi bakıyorum da ben de. Acaba mağazada stok oluyor mu bilginiz var mı?
  5. S

❌İndirim Bitti! ASUS TUF Gaming 24.5 inç 0.3 ms 310 Hz - ₺3.499

Tuf serisi monitorleri vatan vb yerlerde gördüm de renkler çok kötü geldi gözüme. Alan ve deneyimi olan arkadaş var mı?
  6. S

🔥İndirim 37 Numara- Kadın Ayakkabı 197 TL (JUMP)

Konuyu gördüm tıkladım anında bitmiş. 38 numarası 680 tl, ihtiyaç varsa alınır
  7. S

1Kg komagene çiğköfte 495tl

Direkt çiğ köfte al sat olarak bakarsan haklısın ama konu öyle değil. Bir dönem çalışmış birisi olarak satışları aşağı yukarı söylüyorum. Kg fiyatı 500 tl olsun Çiğ köfteyi kendileri yogurmuyor markadan geliyor ortalama geliş fiyatı 100 tl Bunun içine genelde 10 adet lavaş koyuyorlar...
  8. S

❌İndirim Bitti! Intel Arc B580 9999 TL (DEY-ELEKTRONİK)

Bu kart için bir dönem en f/p kart şöyle uçuyor böyle uçuyor deniliyordu sonra neden unutuldu?
  9. S

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Ses kalitesi baya güzel, tek eksisi mikrofonu yok. Eğer müzik amaçlı bir kulaklık arıyorsanız çok f/p bir ürün.
  10. S

Xiaomi 15 vs Poco F8 Ultra /YD/ Olucak Hangisini Önerirsiniz?

En temel fark ekran boyutu olacaktır. Ekran fark etmez derseniz ben mi 15 derim. İşlemciler zaten çok güçlü. Günlük kullanımda bir fark yaratmaz. Kamera konusunda mi 15 önde duruyor. Fiyat farkı da 5k. Alternatif olarak yurt içi S25 FE de benzer fiyatlara alınabiliyor. Onu da düşünebilirsiniz
  11. S

Öneri 75K Alınabilecek En İyi Telefon Önerisi Lazım?

O şekilde bakarsak bence S24 veya S25 en mantıklı seçenek. Amiral gemisi. S24 30k S25 45k bandında. Direkt premium cihazlar.
  12. S

Öneri 75K Alınabilecek En İyi Telefon Önerisi Lazım?

iPhone air iPhone 17 Samsung Galaxy S26+ S25 Ultra S26
  13. S

🔥İndirim Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB 8GB Ram Siyah 27.975,00 TL

Pil süresi dışında memnunum. Mobil veriye bağlandığında pil çok çabuk tükeniyor. Genel olarak hep wi-fi olan yerde olduğum için sorun etmedi ama çoğu kullanıcıyı üzebilir. Onun dışında gayet güzel cihaz, kompakt cihaz arıyorsan kesinlikle alınır
  14. S

Enshall pro p13 priz 998 tl🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Ben kullanıyorum. Telefon, akıllı saat şarjı için vs lazım oluyor. Zaten pc başında olduğun için de hızlı şarj aramıyor insan. Ama 5er tane olması cidden saçma. 1 type c, 1 type a olsa yeterli
  15. S

LENOVO LOQ AMD Ryzen5 220 12GB 512GB RTX5050 38500tl 🔥🔥🔥

İşlemci tdp değer yüksekse gayet iyi işlemci. 35w ile yapamayacağı is cok az. Tdp değeri yüksekse 8845hs ayarında bir işlemci
Geri