seker15 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ SSD GÖZÜKMÜYOR YARDIM

Çok teşekkürler sanırım tam izleyemedim dışarıda olduğum için ama tam olarak bu anlatılan
  2. S

Evet gözüküyor
  3. S

Merhaba arkadaşlar yeni m2 aldım bilgisayar kısmında gözükmüyor disk yönetiminde siyah bir şekilde gözüküyor nasıl normal olarak kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  4. S

Anakart değişimi sonrası M2 ssd gözükmüyor ?

Merhaba yeni m2 aldım 1 tb bilgisayarıma girdiğimde gözükmüyor diks yönetiminde siyah bir şekilde gözüküyor normal bir şekilde kullanmak için ne yapmalıyım
  5. S

M2 ssd anakart uyumu

Arkadaşlar msı b 450 pro vhd plus anakartım var m2 ssd almak istiyorum pcLe 4.0 hi level bir m2 ssd alacağım anakart ile uygun mudur acaba
  6. S

anakart işlemci ışığı

dostum dediklerini harfiyen yaptım ama sorun bir türlü çözülmüyor hala işlemci ışığı yanıp duruyor kapatıp powe tuşuna 3 4 kere basarak açıyorum pc yi :((
  7. S

anakart işlemci ışığı

inşallah 2 aydır random power tuşuna basmaktan sıkıldım ?
  8. S

anakart işlemci ışığı

deneyeceğim çok teşekkür ederim
  9. S

anakart işlemci ışığı

anladım deneyeceğim teşekkür ederim
  10. S

anakart işlemci ışığı

power gücü yetiyor hesaplamasını yaptım
  11. S

anakart işlemci ışığı

merhaba arkadaşlar 1 2 ay önce yeni pc topladım kendim ve sürekli can sıkan bir sıkıntıyla karşılaşıyorum pcyi her kapattığım da birdaha ki açmak istediğimde power tuşuna basınca anakartta işlemci ışığı yanıyor ve pc açılmıyor power tuşuna basılı tutup pc kapanınca tekrar power tuşuna 4 5 kez...
Geri