Sekii isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kış için sıcak tutucak kalın sweat önerisi

Başlıkta da yazdığım gibi kış için oversize kalın sıcak tutucak bir sweat arıyorum oturduğum şehirde Bershka ve Pull and Bear gibi markalar yok o yüzden internet sipariş vereceğim bütçem 1500TL beni 1-2 yıl götürebilecek bir şey olsun istiyorum.
  2. S

6000Tl'ye Monitör Önerisi

başka bir forumda bir kişi daha bunu önermişti nerye baksam bu fiyat bandında alınabilcek en iyi monitör diyor herkes sanırım bunu alıcağım teşekkür ederim
  3. S

6000Tl'ye Monitör Önerisi

Bütçemi en fazla 6500'e yükseltebilirim hikayeli ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Genellikle istediğim monitör beni uzun seneler götürsün görüntü kalitesi güzel olsun ve Hz değeri yüksek olsun istiyorum. Önerilerinizi beklerim. Sistemim: Intel Core i3 12100F RX6600 16 GB DDR4 RAM.
  4. S

Padded Barn Contrast Brown'a benzer ceketler nereden bulunur?

almak isterdim ama en fazla m beden var m beden bana olmaz
  5. S

Padded Barn Contrast Brown'a benzer ceketler nereden bulunur?

https://www.mattwear.com.tr/padded-barn-contrast-brown-jacket ceket çok hoşuma gitti bu tarz bir ceket arıyorum çoğu yere baktım Bershka, Pull and Bear, zara ve diğer internet sitelerine ama bulamadım. Eğer bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz sevinirim.
  6. S

Realtek ALC 897 ses kartı BlackShark v2X için yeterli mi?

Anakartım ASUS Prime H610M-R D4 BlackShark v2X almayı düşünüyorum ama ses kartım yeterli mi değil mi bilmiyorum o yüzden Fifine'nin ampligame H3 modelini almak daha mantıklı olur gibi geliyor bana hangi modeli almalıyım sizce.
  7. S

Öneri 1600 TL oyun için kulaklık önerisi

tamamdır blackshark v2x alıcağım ama hepsi burada dan almam lazım 500 tl indirimim var birde bu kulaklığın jack lı ve usb li modeli var mış galiba hangisini tercih etmem lazım
  8. S

Öneri 1600 TL oyun için kulaklık önerisi

Yaklaşık 10 aydır Havit'in H2002P modeli olan kulaklığını kullanıyordum her şeyinden memnundum tek sorunu kabloları çok kıvriliyor ve içindeki kablolara zarar veriyordu artık kulaklıkta mikrofon hiçbir şekilde çalışmıyor sesler de hafif bozuk geliyor bunun için yeni bir kulaklık almayı...
  9. S

call of duty mw2 remastered 2020 nasıl ucuza alınır

Başlıkta da dediğim gibi oyunu ucuza alabileceğim bir yer arıyorum. Paylaşımlı hesap olarak baktım ama satan kimseyi göremedim, 8-9 saat için de 500 TL vermek istemiyorum. Bildiğiniz yerler varsa söylerseniz sevinirim.
  10. S

CoD MW 2 2009 Türkçe yama olmuyor

nasıl ingilizce yapıcağım
  11. S

CoD MW 2 2009 Türkçe yama olmuyor

Oyunu İtemsatış üzerinden paylaşımlı hesap olarak satın aldım oyunu indirip açtığımda oyun rusçaydı TR yama kurmaya çalıştım ama olmadı benim bildiğim oyunu crack olarak indirdiğimiz de oyun Rusça oluyordu bende neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz?
  12. S

I3 12100F, Rx6600 Sistemde Cod Mw 1 Remastered 2016 Kasıyor

oyunu Steam den paylaşımlı hesap olarak almıştım onla bir alakası varmıdır
  13. S

I3 12100F, Rx6600 Sistemde Cod Mw 1 Remastered 2016 Kasıyor

Başlıkta da dediğim gibi oyun ayarları high-extra arasında bazen 70 FPS oluyor ama genellikle 40-50 fps arası oynuyorum 2019 versiyonun da bile daha çok fps alıyorum neden böyledir
  14. S

Öneri Gamepad ile Oynanacak Oyun Önerileri

Sistemim i3 12100F RX6600 16 GB RAM. Bu sistemde oynanabilecek Game Pass'te olabilir çok pahalı olmayan oyun önerileriniz var mıdır? Daha çok silahlı FPS aksiyon oyunlarını severim ama diğer türlerede bir şans vermek isterim.
  15. S

Öneri 1600 TL'ye fare önerisi

Elim 19 cm uzunluğunda 9 cm genişliğinde sağ el palm ve claw grip iki tutuşuda kullanıyorum. İki şekilde de rahat edebileceğim bir mouse arıyorum. Çoğunlukla Online (Valorant, LoL) ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Şu an aklımda bir mouse yok bu 1 hafta içerisinde almayı planlıyorum önerilerinizi...
Geri