Herkese merhaba, cahilliğim için özür dilerim son zamanlarda React Native öğrenmeye karar verdim ve internet üzerinden eğitim videoları izleyerek öğrenmeye çalışıyorum fakat karşıma bir hata çıktı ilk defa karşılaşıyorum ve çözemedim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?
NativeWind kurdum gerek...
beyler bu fiyatlar nedir böyle akşam şampiyonlar ligi maçını izleyeyim dedim öyle ufak bir jest yapayım kendime fiyatları görünce biraz afalladım bu maçları kaçak izlemenin başka bir yöntemi varmıdır arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.
Merhaba arkadaşlar bende MSI CX62 6QD-234XTR Laptop var fanı bozuldu ve internette laptopuma uyumlu bir fan arıyorum değiştirmek için bana yardımcı olabilir misiniz saygılar.
1697187172
https://www.epey.com/laptop/msi-cx62-6qd-234xtr.html
Saygılar arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve part time iş arıyorum duyuyorum öyle sağdan soldan amazon deposunda veya hepsiburada vs. deposunda işte gece part time iş falan bunlara gidenler varmı nereden başvurabiliyoruz.
beyler selamlar geforce now da arma 3 oynuyorum genel olarak ama şu son zamanlarda oyuna giremiyorum durduk yere sürekli böyle kalıyor veya girdiği zaman battleye hatası veriyor sunuculara katılamıyorum nasıl çözerim
1696789594
Çözdüm beyler sunucuyu TR yerine WEST e alın geforce now dan...
hocam şimdi bios u açtım bios u açında fanlar uçak motoruna dönüyor ama çok da dengesiz dönüyor şuan problem yok ama sürekli bu problem karşıma çıkıyor
1696286811
fanları yeni temizlettirdim toz moz yok şuan
saygılar herkese bir adet laptopum var eski model bir MSI laptop un fanı normal bir şekilde çalışırken artık çalışmamaya başladı fanları turbo moduna alıyorum dönmüyor bilgisayar açıldığında dönmüyor bazen kafasına estiğinde keyfine göre çalışıyor oyunlarda performansımı düşürüyor. Şuna da...