Bende sadece 15 yaşında bir kaç telefona bakıldı içinde kızlarla müstehcen konuşmalara kadar çoğu yadırganan şey mevcuttu ses çıkartmadılar aynı o yaştada din kavramını ailenin bir kaç büyüğününde bulunduğu bir ortamda sorguladım ortaya attığım kamulara kimsenin bilgisi yetmedi kem küm ettiler...
sarışınım saçım açık kumral sakalımda keza aynı vucut tuylerim sarı çıkıyor ve buğday tenliyim konu ne esmer ne sarışın olmak altınızda 2018 model bodykitli bir bmw f30 olduktan sonra ister engelli olun ister down sendromlu olun o kız gelip sizi aşkımmm diye story atar
başında h*tler değil ama ona benzer biraz daha hümanist bir diktatör tarafından nasyonel sosyalizmle yönetilmek isterdim düşünsenize sovyetlerde yaşıyorsunuz ama başınızda stalin var tüylerim diken diken oldu
evet coğu masaya kamera bakıyor ancak adam alsa götürse çıksa kim yakalayacak adamı polise versen polis onunla mı uğraşıcak
1678817769
burada yoktu ondan şaşırdım direkt açtırıyorsun masayı
Bugun arkadaşlarla beşiktaşda bir internet kafeye gittik neredeyse 30 40 masa var ve her masada 10klık ekran kartı takılı ve kasaların camları vakumlu hepsinde 1000 1500 liralık razer fareler var bunların çalınmasını nasıl önlüyorlar nasıl işlerine devam edebiliyorlar adam vakumlu camı acıp...