Merhaba arkadaşlar yakın gelecekte pc toplayacaktım ama evdeki hesap çarşıya herzaman uymuyor malesef ben hem yanımda rahatca taşıyabileceğim hemde günümüz de cıkan bazı oyunları oynamak icin laptop arıyorum bulundugum şehirde birkaç adet laptop buldum...
Hocam teşekkür ederim. Sistemlere baktım bu fiyat skalasında sizin attığınız iyi gibi bünyamin hocamda beğendi.
2 oy aldı şimdilik tek alternatif gibi
Teşekkürler hocam sizede eğer daha iyi bir sistem çıkmazsa bu fiyata pazartesi sipariş vermeyi düşünüyorum.
Hocam ikinizede teşekkür ederim svorr hocamın sistemimi daha iyi şimdi ? Birde bu websitesi güvenilirmidir 19 inc vga monitörde bir sikinti yaşarmiyim?
Hocam şu tarz bir sistem eklemişler ful+ful
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-masaustu-bilgisayar-sorunsuz-1197394496/detay
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin kandilini kutlarım. Yakın zamanda sistem toplamaya karar verdim bu fiyat aralığında bana önerebileceğiniz sistem varmıdır? Önceliklerim Futbol oyunları genelde Futbol Menajer 24 Pes oynarım Metin2 ve eski tarz oyunlar hitman vs gidipte valorantmıs felan çok...