Selçuk Berat isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Grafik Tasarım ve Video Düzenleme için 15K Bütçeli Çift Monitör Tavsiyesi

Selamlar, Grafik tasarım, video düzenleme gibi işler için bir bilgisayar topluyorum. Bu bilgisayar için de kaliteli iki monitör almak istiyorum. Ancak toplam bütçemden monitörler için en fazla 15.000 TL ayırabilirim. Monitörlerde aradığım özellikler şu şekilde: IPS panel olması, renk...
  2. S

AMD Ryzen 5 4600H işlemcili 15k sekmentinde ekran kartı ne seçilebilir?

sağolun bunları düşünücem
  3. S

ailem fazla bilgili değil büyük ihtimalle ikinci el dersem vazgeçicekler
  4. S

kankam 15 bin lirayı geçmem mümkün değil cidden daha uygun fiyatlı bir laptop önerin var mı acaba
  5. S

AMD Ryzen 5 4600H 15 bin lira bütçeli laptop arıyorum ancak ekran kartı konusunda karar veremedim birde bu işlemciden daha iyisi var mı bu fiyat sekmentinde ( laptop render ağırlıklı olucaktır)
  6. S

SİSTEMİMDEKİ PARÇALAR BUNLAR ACABA 3500 TL İLE NEYİNİ DEĞİŞTİREBİLİRİM

knk bende az önce gt730 a bakıyordum 1000 tl civarındaydı ayrıca şeyde var işlemci için ryzen 5 3600 2000 tl civarıyken ryzen 5 4500 1700 tl civarı ve daha iyi diye biliyorum aynı zamanda bu işlemciler gt730 ile darboğaz olur mu
  7. S

SİSTEMİMDEKİ PARÇALAR BUNLAR ACABA 3500 TL İLE NEYİNİ DEĞİŞTİREBİLİRİM

İşlemci: AMD Athlon(tm) II X2 220 Processor Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 430 Ram: 6 GB Uzun süredir bu pc yi kullanmaktayım yakın zamanda hardisk i bozulduğu için 400 tl ye ssd aldım. Annem yakın zamanda bana 3k ile 4k arası bir yardım edeceğini söyledi. Eğer ki bu yardımı...
Geri