Witcher 3 oyununda Max 60 FPS alıyorum bu kilidi nasıl kaldirabilirin geforce nowdan baktığımda vsync kapalı durumda ama oyunun içindeki grafiklerde baktığımda vsync seçeneği mevcut değil
Yakın zamanda sisteme bir 8 GB daha ekleyeceğim. Belki o zaman düzelir
1606849649
Peki hocam neden işlemci bazen %100 oluyor. PC ti alalı yeni oldu hep bir sorun çıkardı öncekileri çözdük umarım bununda çözeriz :)
1606849832
Sorun galiba ram arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 3500 ve GTX 1660 super ekran karti kullanmıyorum. Minecraft Farcry primal ve aç odyssey oyunlarında ekran kartım hiç %100 olmuyor işlemci darboğaz yapıyor. Sadece ana menüde %100 oluyor. Primalda hiçbir drop sorunu yoktu fakat aç odysseyde bazen inanılmaz drop...
Daha oyun indiremedim 1-2 saat sonra Farcry primal inecek onda daha net belli olur. Ama Minecraft gibi basit bir oyunda en fazla 60 derece oldu. Eğer bilgisayara ve işlemciye zararı olmazsa sesten rahatsız degilim
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 3500 stock soğutucu ile kullanıyorum. Sıcaklık değerleri oyunlarda ve boşta ne kadar olması normaldir. Boşta bazen 40 derece oluyor sonra birden 55-56 derece olup aniden geri düşüyor (tabii bu sırada fanda baya hızlanıyor.) Anlık 10 derecelik sıcaklık farkları normal...
3. Parti ne demek. Torrent falan mı ? Torrent var ama ben HDD taktiktan sonra sorun oldu. (keşke kimsenin hakkını yemeyip oyunları satın alsam ama oyun fiyatları belli.)
Malesef şuan deneyemiyorum. Lakin ssd sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Ama yarın tekrar denerim
1606426710
Tabii ki.
Ryzen 5 3500
Gigabyte A 320m
Gigabyte GTX 1660 süper gaming o.c
8 GB geil AMD edition ram.
Adata 120 GB şu 650 ss