Selenophilose7 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Degisim iphone alinir mi?

Yani sadece batarya icin onemsiyorum ama m52 de 5-6 ekran suresi var yine idare eder aslinda.
  2. S

Evet haklisin. Zamanim var suan m52 kullaniyorum tas gibi sadece batarya cok hizli bitiyor zaten oyun felan isim olmaz sadece sosyal medya veya dizi,film oda her turlu isimi goruyor. Batarya icin bir onerin var mi? Yeni bir tane taksam faydasi olur mu?
  3. S

Hic bulasilmaz o zaman 1761749589 Anladim s25+ dusunuyodumda bunlari uyguna gorunce bir dusundum sadece hic ugrasilmaz o zaman
  4. S

Bir tane satici buldum yasadigim yerde baya dukkani felan var taninmis kir kisi. Degisim iphone satiyo pili 100 olan var kapali kutu olan var fiyatlari cok makul geldi. Alinir mi acaba? Degisim cihazi ne demek? Yenilenmis olarak mi geciyor?
  5. S

Yardım İphone 13 e Geçtim aşırı ısınıyor

Yenilenmiş cihaz mı? Aktarım işim biraz zor bir işlem ısınması normal ama şarj konusunda pek iyi olmadıgını biliyorum zamanla oturur şarj.
  6. S

Iphone 13 vs 16e hangisi alınır?

Tek kamera olması sorun değilse 16e alabilirsin batarya konusunda 16e 13 den daha iyi en azından baya bir güncelleme alıcak.
  7. S

50 Bin TL telefon onerisi

Fazla yapay zekayla isimde yok suan m52 de de var. Sesli olarak calisiyo yeter bana
  8. S

Cikarda 24+ dan fiyat farkina deger sadece islemcisi farkli deger mi bilmem
  9. S

Arkadaki kamera goruntusu cok kotu duruyo
  10. S

2. El kesinlikle almam telefonda. Samsung da en mantiklisi 24+. Ultra 25 haric digerleriyle farki yok nerdeyse hem daha uygun
  11. S

Merhabalar suan aktif olarak Samsung m52 kullaniyorim birkac yere yere dustu arkasi felan catlak 2-3 kere sarj soketi degisti. Ama telefonu 3 yildir kullaniyorum daha birkere donup kastigini görmedim. Sadece artik sarji cok hizli bitmeye basladi suan cok modele tas cikarir. Bir yandan da...
  12. S

1 Doları nerde bozabilirim?

Tabi onu biliyorum zaten de mesela 1 doları 29 Tl civarından alıyolar döviz buroları. 1744120966 Çok düşüğe bozuyolar sıkıntı orda malesef 10 Tl fark var nerdeyse
  13. S

1 Doları nerde bozabilirim?

Elimde 1 Dolarlık banknotlar var doviz buroları fiyatından aşağı alıyorlar. Bunları fiyatına nerde bozdurabilirim ve ya bildiğiniz banka var mı?
  14. S

Aracıma park halinde vurdular hangi servisi tercih etmeliyim?

fotografını atsan hak verebilirsin 1743537360 Hepsi kapıyı sökecez dediler ve 2-3 gün araba bizde kalacak diyolar işlem için. 13-14 binde en uygunu bu arada 18 diyen var
  15. S

Aracıma park halinde vurdular hangi servisi tercih etmeliyim?

İlk makyajda elinde kalırdı bende biliyorumda malesef babamdan büyük birine el kaldırmam
Geri