Selim Hancı isimli üyenin son içerikleri

1. S

Twitch chatindeki küfürden dava açılabilir mi?

hakaretle adam öldürmeyi zaten atatürk ppli bir tutardı kardeş sen fikrini kendine sakla ya
  2. S

olm sicil tertemiz ne 50si ceza bile almamam lazım değil mi
  3. S

salağa yatmaktan başka mantıklı yapabileceğim bir şey yok galiba 2025 yılında şu davadan kaç tane dosya vardır kim bilir
  4. S

kafaya takma seviyesini şöyle söyliyim 30 saniye içinde moduna ss aldırtıp avukatına gönderdi :LOL:
  5. S

direkt şahısa olduğu çok belli inkar edemem takipçi sayısı 100k üzeri peşine düşerse sıkıntı galiba
  6. S

Yayıncılar Twitch chatinden edilen küfüre dava açabilir mi? Sizce durum ciddileşirse ne yapılması lazım. Örnek (o*ospu)
  7. S

Hangi Termal Macun Markasını Almalıyım

i3 8100 ve 1050ti var ikisi için macun almam lazım. Hangi markayı almalıyım. Şöyle ortalama bi macun en iyisi olmasına gerek yok..
  8. S

Termal Macun Kaç Gram Yeterli Olur?

i3 8100 ve 1050ti var. Termal macunlarını değiştirmem lazım. Bence 1 gram ikisine de yeter diye düşündüm. Sizce yeterli olur mu?
  9. S

Yardım Ekran kartında problem mi var?

10 dakikalık furmark testi. Ne diyorsunuz?
  10. S

Aşırı FPS düşüşünün nedeni nedir?

yapmam gereken daha öncelikli bir şey var mı test olarak? temizlik ve macun değişimi ve yeni ssdye bir an önce geçiş yapıcam
  11. S

Aşırı FPS düşüşünün nedeni nedir?

1 haftadır her gün oynadığım oyunda 80-110 FPS arasında oynarken oyuna girdiğimden itibaren 20 FPS alıyorum. Ayrıca Hard diskimde Current Pending Sector uyarım ve bad sector taramasında bir tane kırmızı kare var. Ve yine büyük bir problem PC'yi 6 senedir kullanıyorum, macunlar yenilenmedi ve...
  12. S

Yüksek FPS Düşüşünün Nedeni Nedir?

1 haftadır her gün oynadığım oyunda 80-110 fps arasında oynarken oyuna girdiğimden itibaren 20 fps alıyorum. Ayrıca Hard diskimde Current Pending Sector uyarım ve bad sector taramasında bir tane kırmızı kare var. Ve yine büyük bir problem pcyi 6 senedir kullanıyorum macunlar yenilenmedi ve...
  13. S

Yardım Birden Bire FPS Düşüşü Sorun HDD mi?

:D 499 yazarım hatta peki ssd olarak sen ne kullanıyorsun öneri verebilir misin
  14. S

Yardım Birden Bire FPS Düşüşü Sorun HDD mi?

sen ne tavsiye edersin bence bi ssd yüzü görmem lazım artık bunu da satar mıyım böyle alan olur mu bilmiyorum
Geri