Dostlar üniye başladım bu sene sınıfımdan bir kız var ondan hoşlanıyorum. Kız sadece arkadaş grubuyla duruyor dışarıya kapalı sizce ne yapmalıyım daha 2. Haftadan sınıftan birine açılmak saçma olur gibi duruyor. kızı tanımıyorum bile bugün aynı otobüse bindik inerken iyi akşamlar diyecektim...
Beyler bugün sıfır ıphone 13 aldım ilk defa ios kullanıyorum kilifsiz şuan telefon ısınma fazla gibi geldi bana sizce normal mi ilk açtığımda bir anda ısındı ve soğudu iade etmeli miyim?
Hem yks hem iş olmaz isten yorgun döneceksin ve sayisalda 150k yapmak çokta kolay değil arkadaşımda senin gibi düşünüyordu 3. Hafta isten çıktı asıl düşünmen gereken sey memurluk mu yoksa tekrar yks mi
Beyler üniversiteye gitmeden harçlık çıkarmak istiyorum online anket işi ilanları gördüm sahibindende günlük 400tlye kadar kazanç var diyorlar aylık 12k ediyor maks bilgisi olan var mıdır dolandirilmayalim
Eğer yüksek siralama istiyorsan 2 sene yeterli bana 1 sene yetmisti dedigim gibi lise çok güzeldir eğlenmene bak eger fazla kafaya takarsan stres yaparsın sınavdan önceki ders grupça sınava çalışmayı bile özledim güzel günlerdi