selim172 isimli üyenin son içerikleri

1. S

BU SİSTEMİ ALACAĞIM ÖZELLEŞTİRME YAPMAM GEREKİYOR MU NE ÖNERİRSİNİZ

Benim şahsi düşüncem kasa kalsın iyi diye biliyor ve duydum bilen arkadaşlar o konuda daha iyi yorum yapacaklardır benim şahsi fikrim sıvı soğutucu değiştirmek olabilir.
  2. S

7800X3D İşlemciye Geçiş Yapıyorum

Şuan için ekran kartını değiştirmem pek mümkün değil ayrıca ekran kartını değiştirmeden önce PSU değiştirmem daha sağlıklı olacak
  3. S

Ben genel anlamda 1080P de çoğunlukla FPS tarzı oyunlar oynuyorum tabii ki de bu yüzden beni 7800X3D itiyor yoksa yaptığım araştırma doğrultusunda 2K çözünürlükte AAA oyunlar oynayan bir kişi olsaydım dediğiniz şekilde yapıp 9700X almak çok mantıklıymış ben bu işlemcinin böyle bir performans...
  4. S

İlk fırsatta yapmaya çalışacağım en azından 850watt bir PSU geçmem ileriye dönük olarak hemde daha sağlıklı olur. PSU öneriniz varmı acaba biraz fp olabilirse yada marka olarak?
  5. S

Söylemeniz üzerine baktım 1080P de 7800X3D genel orana vuracak olursak %5 ila %10 arası daha fazla performans verdiğini söylersem yanlış olmaz sanırım 1440P geldiğimizde hemen hemen aynı performansı gösteriyor diyebiliriz 5 10 FPS gibi farklar varmı buda umarsanmaz benim için en azından ama...
  6. S

Siz 9700x hangi konuda performans olarak iyi olduğu için öneriyorsunuz yoksa fp olduğu için mi öneriyorsunuz ?
  7. S

Şöyle söyleyeyim daha düzgün olur çift monitöre sahibim 2k 165 hz ve 280 hz 1080 fps oyunlarında rust valo cs go warzone yada arc raiders gibi oyunlarda oynuyorum last of as 2 hogwars yada cypuunk2077 de oynuyorum isteğe göre monitöre geçiş sağlıyorum.
  8. S

Oyun performansı olarak 7800X3D daha iyi bir işlemci diye biliyorum ben fakat yanlışsam düzeltin lütfen ön bellek hep bana FPS oyunlardın hemde büyük çaptaki AAA oyunlarında peforman dönşü daha iyi olmaz mı ?
  9. S

Amazondan aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJML6LQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title maxsimum kartınızı troy çevirmediyseniz 9 taksitde yapılabiliyor. 1762979806 Fırsatım ve imakanım olsa değiştireceğim şuan için bununla idare etmeye devam edeceğim. Psu önerilerine açığım ilerde 5070 yada...
  10. S

İyi forumlar hepinize arkadaşlar. Ben bu kasım indirimlerinde iken hazır taksit seçeneği de bulmuş iken 7500f işlemciyi uzun bir süredir yükseltme niyetim vardı sistemi topladığımdan beridir diyebilirim. Bu indirimlerde ve taksitlerde varken 7800X3D işlemciyi siparişini geçtim. Benim şahsi...
  11. S

warzone 2.0 connection error(reason hueneme-negev

Arkadaşlar bu sorunun çözümünü bilen varmı
  12. S

Klavye Arıyorum Tavsiye Edebilecek Var Mı?

Doğru o şeyi unuttum ben kusura bakma artık yetişemiyorum böyle müthiş haberlere! Açıkcası yetişmekte itemiyorum zaten
  13. S

Klavye Arıyorum Tavsiye Edebilecek Var Mı?

amazonda kemove k61 var bütçene uygunsa bakabilirsin
  14. S

DSR AÇMAK MANTIKLIMI

Arkadaşlar bugün dsr kullanmayı düşünüyorum oyunlarda sistemim 7500f gigabayt 4070 ekran kartım var ben diablo cyberpunk 2077 yada rdr 2 gibi oyunlarda 1080p monitörüm olduğu için açıp onu 4x çekil 4k da yada 1.75x çekip 2k da oynasam bir sorun olurmu yada grafiklere bir katkısı olurmu acaba...
  15. S

Nvidia 1 Aylık Gamepass Veriyor (SADECE NVİDİA GPU 10 SERİSİ VE ÜZERİ)

Yardımcı olan herkese teşşekürler aldım. Oyun olarak bunu oynabilirsin dediğiniz oyun varmı acaba ?
Geri