selimbaba31 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Telefonumdan kulaklıktan ses gelmiyor

Poco X3 NFC kullanıyorum kulaklık çalışıyor ama bağlı da gözüküyor ses gelmiyor nasıl çözerim?
  2. S

Yardım Tuşlu telefon müzik 0 saniye gözüküyor

Ders için telefonumu ailem aldı, tuşlu telefona geçtim ancak hafıza kartına 1100 civarı müzik attım telefonda 0 saniye gözüküyor çalmıyor Mp3 formatı telefon b310e samsung
  3. S

Elektro gitarımdan normal gitar sesi çıkıyor tuşları açsamda ses değişmiyor

Hocam birde çift tek tek manyetik var iki tane çevrilen düğmeden var anlamadım çok garip bir şey bu
  4. S

Hangi işlemci almalıyım?

Ram 32 öneririm onun dışında müthiş olmuş
  5. S

Hangi işlemci almalıyım?

Olmaz hocam çekin gitsin
  6. S

Amfiyok 1750774178 Çalmayı az biliyorum yıllardır çalmıyorum gitarı da köyde bazanin altında buldum 10 yıllık bir şey benim değil
  7. S

Eski bjr elektro gitarım var yıllardır kullanılmıyor normal gitar sesi çıkıyor ve manyetiklerini acip kapatsam bile sesi değişmiyor yardım edin
  8. S

1000 TL civarı müzik dinlemek için Bluetooth kulaklık

1000 TL ve biraz daha üstü olabilir, kulaklık önerisi lazım. Wild rift genshin cr filan oynuyorum müzik dinlemeyi severim markası önemli değil, kulak içi veya dışı olabilir
  9. S

Loldeki karakterlerin fotoğraflarının hareketli hallerinin orjinali

örneğin bu videoda karakterler konuşurken ki arkadaki oyundaki fotolarının hareketli halı edit için lazım
  10. S

Yeni Casper VIA x40 telefonumda şarj sıkıntım var

Şarj Şarj aletinin ucunu ısırdım şimdi iyi oldu sıkıntı olurmu
  11. S

Yeni Casper VIA x40 telefonumda şarj sıkıntım var

Yeni Casper VIA x40 telefonumun şarjı şarjdayken çıkıp takılmış gibi oluyor son zamanlarda arttı şarjda kullanıyorum sorun neydedir acaba
  12. S

S23 iade edip ip 13 e geçmek?

Tamamdır hocam sen bilirsin
  13. S

Mobil oyun önerisi gerekli

3-4 arkadaş oyun oynayacağız hikayeli veya korku olabilir FPS olmasın npclerle savaş gibi olabilir amongus tarzı ama 3-4 kişilik olabilir
Geri