Fun 60 max'i 850tl gibi komik bir fiyata satın aldım 1249tl iyzico hesabımda 400tl'de parolaparadan geldi
1747477326
Sanal kart oluştur sonradan işine yarar ama bu işlemde sanal karta gerek yok iyzico ile öde diyorsun sonra telefon numaranı giriyorsun sonrasında istediğin banka veya kredi...
Bende Fun60 max almayı düşünüyorum yakınımın telefon numarası ve kimliği ile hesap oluşturacağım ama maili sahip olduğum başka bir mail ile giriş yapacağım öyle alacağım.
Önceden iyzico hesabım yoktu ama alışveriş yaparken iyzico ile öde aracılığıyla ödedim bir kaç kez şimdi iyzico üyeliği oluşturdum ve ilk alışverişe 500tl kampanyasına katıldım mantıken ilk alışverişim olmuyor fakat yinede 500tl gelecekmi
Reis konu çok eski ama bende araştırdım ve buldum oyunu oyunun ismi Adera.
1730280298
O zamanlar güzel geliyordu dakat şuan gameplay'i izleyince kötü bir oyunmuş 5dkda sıkıldım.
win 10 kullanıyordum bazı sorunları vardı anlık sistemin donması vs. sonra win 11 e geçtim sorunsuz çalışıyordu 2 3 gün öncesine kadar formatta attım win 11 yükledim tekrardan fakat düzelmedi sorunlar win 10 denerim tekrardan o zaman
RX6600 R5 5500 kullanıyorum sıcaklıklar max 70 71 derece oluyor fakat 2 3 ay önce aldığım bilgisayarımda spidermanda ultra da 90 100 fps alırken şuan 60 70 ve sık sık fps drop yiyorum.
win 11 kullanıyorum.