Selimyuss isimli üyenin son içerikleri

1. Selimyuss

2 K İcin Ekran Kartı Onerisi

B580 güzel karttır f/p karttır sadece oyun oynayacaksan al bence Intel kartlar güncel olarak güncelleme alıyor aldığın zamandan sonraki zamanlarda FPS artışın olur 14k civarında bulabilirsin
  2. Selimyuss

26k Bütçeye Ne Alınabilir

Zorlarsn Rx6700xt li bir kasa bulabilirsin sarı site üzerinden
  3. Selimyuss

PC Topluyorum Yardım

sistem güzel ama sen tektek toplayıp indirmlere baksan daha ucuza toplarsın b840 değilde b650 daha iyi olur hem
  4. Selimyuss

Yeni Sistem Topluyorum Ram Önerisi Varmı Yardımcı Olursanız Sevinirim

az önce yeniledim hatamı fark etip
  5. Selimyuss

Yeni Sistem Topluyorum Ram Önerisi Varmı Yardımcı Olursanız Sevinirim

https://www.akakce.com/r/?u=utm_source%3Dcomp_akakce%26utm_medium%3Dcpc%26utm_campaign%3Dakakce_genel%26adj_t%3D1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp%26adj_campaign%3DAkakce_Genel&yz=125880&v=1.61.3&pr=442452773&vd=11070&pg=1458776408&z=125 yada...
  6. Selimyuss

Kasamın Ön Usb'si Bozuk

mantıklı saol
  7. Selimyuss

32 Bin TL Bütçeye Ddr5 Sistem Dizmek İstiyorum Neler Özerirsiniz

32K YA İNCEHESAP'ta APU işlemcili sistemler oluyor istersseniz urlyi atabilrim ama obütçeyle ddr4 toplasanız daha iyi bir sistem olur
  8. Selimyuss

Kasamın Ön Usb'si Bozuk

Kasamın Tam Model İsmi [H3 id='COOLER+MASTER+ELITE+RC-430+diye+geiyor']COOLER MASTER ELITE RC-430 diye geçiyor[/H3] Ön Taraftaki Sol USB ye Herhangi Bir Aygıt Takınca Ekran Bozuluyor Tamamen Sarı Kırmızı Mavi oluyor her defasında bu renkler değişiyor ancak reset butonuna basınca kendine geliyor...
  9. Selimyuss

4-5 Bin TL Bandında Monitör Önerisi?

eğer 2k oynayacaksanız çok iyi bir monitör alternatif olarak samsung var...
  10. Selimyuss

Yardım Hangi Laptop Modelini Seçmeliyim

o laptopun soğutmasınada göre değişiyor ürün bilgilerinde soğutma teknolojisi yazar ona göre seçebilirsiniz
  11. Selimyuss

4-5 Bin TL Bandında Monitör Önerisi?

Lg'nin çok güzel bir monitörü var yaklaşık 5.600 a var 200hz https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-25g523b-b-25-1-ms-full-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1621362149.html urlsini verdim bide samsung var...
  12. Selimyuss

içinize yattıysa alın derim zaten lenovo LOQ çok güzel laptoplar yapıyor garantili bulabilriseniz alın derim
  13. Selimyuss

yok isterseniz biraz daha araştırın indirimler oluyor
  14. Selimyuss

Topladığım Sistem İdare Eder mi Oyunlarda?

neden anlayamadım
Geri