seljmm isimli üyenin son içerikleri

1. S

Patriot Viper Venom Alınır mı?

Ben aldım bir sorun görmedim bir yol oldu nerdeyse
  2. S

RX 9070 XT Ler Neden Pahalılaştı?

Ben almakta kararsızdım 33-35k'ya Sapphire pulse 9 taksit ile satılırken bir iki hafta önce. Sonra dedim alim bir baktım stok Yok olanda 37 olmuş bir anda böyle zam olunca birde stoklar azalınca vazgeçtim bir kaç gün sonra Sapphire 38 oldu galiba, ama Asus prime 36.5'dan 9 taksitle alınıyordu...
  3. S

RX 9070 XT'ye Geçtim- Performans ve Adrenalin Ayarları Hakkında Yardım

Bende daha dün aldım 9070 XT daha pek deneyemedim Kartı fakat, buraya gelen önerileri bende denerim
  4. S

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Mo27u2 26,5" Qd-OLED , 4k Uhd, 240hz Monitör - 31900 TL

Dell Alienware AW2725D, bunu aldım amazondan. Haftaya salı gelecek görünüyorda uygulama da bu haftasonu gelir heralde. Genelde iyi bahsedilmişti monitörden bide üç yıl içinde problem çıkarsa sıfırıyla değişim yapılıyormuş direkt, yanma filanda sorunlara dahil ondan bu modeli aldım
  5. S

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Mo27u2 26,5" Qd-OLED , 4k Uhd, 240hz Monitör - 31900 TL

Daha dün Qhd oled aldım iade etsem kredi kartı limiti düşecek benim şans işte
  6. S

Klavye Tavsiyesine İhtiyacım Var

Son bir haftadır klavye arıyorum nerdeyse iki yıldır stealseries Apex 3 Tkl kullanıyorum, klavye değiştirmek istememin sebebi klavyenin biraz hantal hissettirmesi daha çok dövüş oyunu, hikayeli oyun ve en sıkta platform oyunları oynuyorum özellikle platform oyunlarında bazen birden çok tuşa...
Geri