Sellier isimli üyenin son içerikleri

1. Sellier

🔥İndirim 🔥🔥🔥Logitech G403 Hero 1099 TL (SAKIN SAKIN KAÇIRMA) 🔥🔥🔥

Biri başka bi konuda, en az 3 aylık üyeler vs. sıcak fırsatlarda konu açabilsin demişti. Hakikaten böyle abuk sabuk konular yüzünden çok iyi paylaşımları kaçırıyoruz
  2. Sellier

Vatan msi 5070 ti indirimi

Sence bunda indirim var mı?
  3. Sellier

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Type c uçlu kablosu yok mu?
  4. Sellier

🔥İndirim 🔥 Teşhir Robot Süpürgelerde DEV İNDİRİM! 24 Ay Garantili 🔥

Türlü türlü satıcılar, güvenilir mi ki
  5. Sellier

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

PCB mi asıl problem? Dynatab 75 var bende, bu klavye geldiğinde böyle sorunlarla karşılaşırsam pcbyi değiştirmek yeter mi? Neredeyse birebir aynı klavyeler ama pcb değiştirilebilir mi sence?
  6. Sellier

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 7800X3D Vade Farksız 9 Taksit 13.099TL

Sonraki nesli beklemek mantıklı mı acelem yok
  7. Sellier

Shipment is in transit to next facility Mainland China, CN Bi sonraki adım buna geçmiş. 17sinden beri benimki de
  8. Sellier

Senin mail attığın saatte mesaileri bitmiş oluyor adamların, yarın dönerler ancak. Ben de mesai dışında mail atmıştım, sonraki gün döndüler. Bizden 5 saat ilerideler, mesaileri 9-6
  9. Sellier

Yun'a vermişler benimkini şimdi mail geldi :D
  10. Sellier

Aynısını ben yaptım değiştirdiler sağ olsunlar. Fiyatı faturada az gönderme konusunu da tekrar bu sefer site üzerinden rica ettim onu da az göstereceğiz dediler. Ama yunexpress mevzusu duruma göre bakıcaz olarak kaldı :D
  11. Sellier

Bana farklı yazmışlar, yapamayız gibisinden konuşmuşlar hayırlısı artık
  12. Sellier

Alüminyum kasa klavye bi nasip olmadı
  13. Sellier

3ünü de kullandım bence en iyisi wisteria linear
Geri