selman.basturk isimli üyenin son içerikleri

1. selman.basturk

🔥İndirim Vodafone Üyelerine Kazı Kazan ile 5G Cihazlarda %50 indirim kodu kazanma şansı

galiba süresi bitmiş 21-00 ondan olabilir
  2. selman.basturk

🔥İndirim Vodafone Üyelerine Kazı Kazan ile 5G Cihazlarda %50 indirim kodu kazanma şansı

81 İLDE 5G DEN DEVAM ETTİM AMA KAZIKAZAN YOK
  3. selman.basturk

bu kodu sadece mağzadanmı alabiliyoruz kendimiz alamıyormuyuz
  4. selman.basturk

Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

açma ihtimalleri yokta ben sen rahatla diye dedim
  5. selman.basturk

Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

valorant desteğe düzgün konuşmıycaksın ağzına ne geliyosa söyliyeceksin benim desteği açsam çok gülersiniz
  6. selman.basturk

❌İndirim Bitti! Vatan indirimli MSI anakartları

msi 850 gaming wifi aldım 9 k ya aceleye geldi 9070xt alıcaktım sepet doldurmaya keşke acele etmeseydimde kabloları arkadan takılanlardan alsaydım diyorum şuan
  7. selman.basturk

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Ya ben böyle yapicaklarini anlayınca 2x 16 lari iptal edicektim sadece 64 ü gondersinler diye dedim busefer hiç gondermezler 😀 1774368491 Ben 64 ünde değilim 36 da yeter bana ama nerdeyse aynı ürünü bı 7700 e almışım bı 11200 e adamlar 11200 olanı gönderiyor ona kızdım yoksa oburkunu...
  8. selman.basturk

Dualide 1 gönderiyorlar benim 3 sipariş var 3 üde dual 2 si iptal 1 i oda en kötüsü nü gönderiyorlar şikayet vara yazdım bakalım sonuç ne olacak faturada 1 adet yazıyor dual olduğu için dedim 2 adet gönderilicegini söylediniz 1 gonderiyorsunuz
  9. selman.basturk

Adamlar 64gb iptal ettiler aynı benzer ürünün 7000 TL olanını iptal ettiler sadece 11200 olan onaylandı
  10. selman.basturk

XD yanlıs anlaşılma oldu 1774346771 Diğeri hala onayda onu oylama ihtimalleri varmı sence 64gb 1774346821 Onu gonderselerr çok iyi olacaktı ya PC yi yeni topladım ram eksik bekliyor 64 Ramım olurdu
  11. selman.basturk

Digerinide dün 2 kere onayladilar sonra gene onay bekliyora düştü o gelmicek yüksek ihtimal 64gb dı o yalan oldu
  12. selman.basturk

Zennetmiyorum fatura fiyatı direk 2 ram üzerinden birde tek pakette 2 ram varya paket ondandır ondan 1 yazmıstır
  13. selman.basturk

Bende 1 adet yazıyor ama X2 16 GB yazıyor bide 2 Ramin parasini çekmiş tek görmezler heralde
  14. selman.basturk

7800 e aldiigm 34 GB iptal oldu 11700 e aldığım onaylandı 18 e aldığım 64gb onaylandı sonra tekrar onaylama aşamasina gecti
  15. selman.basturk

Bende öyle okudum 10 gündür ram arıyordum team vulcan aldım iptal ettim İrdm aldım itopyadan onunda iptal edicem siparişin onaylanmasını bekliyorum
Geri