İNTEL İ7-11800H İŞLEMCİ
NVİDİA RTX 3050Tİ EKRAN KARTI
RAM 16GB ANAKARTIN EN HIZLI EN İYİ RAMİ 3200Mhz olması lazım
SSD 512 GB SAMSUNG EN HIZLI SERİSİYDİ UNUTTUM ADINI
YİNE DESTEK 1TB HARDDİSK VAR
Ne var başka yukarıya da yazmıştım okuyamadınız diye tekrar yazdım hiçbir oyunda 200fps aşağı...
Kardeşler GAMELOOP PUBG oynarken rtx3050ti 16 ram i7-11800H'lı sistemimde bile ARADA DURMADAN CTRL TUŞ KOMBİNASYONU BAĞLANTISI KOPUYOR OYUNDA NE SİLAH SIKABİLİYORUZ NE DOĞRU DÜZGÜN HAREKET EDEBİLİYORUZ DONUYOR KALIYOR DAHA İYİ HIZLI SIRADAYKEN EKİP VE İNSAN BULAN BİR EMÜLATÖR HANGİSİ ?
Kardeşler GAMELOOP PUBG oynarken rtx3050ti 16 ram i7-11800H'lı sistemimde bile ARADA DURMADAN CTRL TUŞ KOMBİNASYONU BAĞLANTISI KOPUYOR OYUNDA NE SİLAH SIKABİLİYORUZ NE DOĞRU DÜZGÜN HAREKET EDEBİLİYORUZ DONUYOR KALIYOR DAHA İYİ HIZLI SIRADAYKEN EKİP VE İNSAN BULAN BİR EMÜLATÖR HANGİSİ ...
Ağabey şu anda sadece bankalarla entegrasyonu konusunda bende olanlar arasında akbankla entegrasyon sorunu gözüküyor onun dışında memnunlarmış insanlar öyle diyorlar.
Vodafone kullanıcısıyım. Paketim 30GB 140TL idi taahhüt süresi doldu ve 40GB 1000dk 250SMS için 350TL istediler.Başka operatörler de pahalı. KYK da kaldığım için internet lazım. Sizce 350TL kabul mu etmeliyim yoksa NetGsm'e mi geçmeliyim?
Paketler uygun geldi. Ancak bankalar ile problemi...
Hocam aynı sorundan bende müzdaribim de sırf sayenizde bu konu için üye oldum Vodafoneluyum ama Türk telekoma geçebilirim Bana da bu arkadaşın özelden yazdığı şekilde yardımcı olur musunuz? Teşekkürler hayırlı cumalar.