Günlük kullanım ve iş için ablamın laptop ihtiyacı var. Hafif, Güçlü bir laptop arıyorum yardımcı olur musunuz?
Min 16gb ram
Oyun vilgisayarı önermeyin sadece iş, günlük ve dizi izlemek için kullanacak.
Gaming 9070xt olan mı? Daha ucuz değil aynılarını yapınca 200tl pahalılaşıyor.
1755009349
Teşekkürler. Aynı fiyata daha iyisi yokmudur? Parça olarak. Bir de güvenilir mi? Aldığımda sorun yaşarmıyım?
Bu sistemin anakartını b650 m r yapıp ramini 2x16 rgb olan lexara yükseltip ssd yi 7400 okumalı olan lexara yükseltip alsam olur mu?
Başka öneriniz var mı? Bu fiyata alabileceğim en iyisi bu mu?
kral eskiden crack oynuyordum 1.42 oynatıyordu o cracki sildim bıraktım oyunu tekrar indirip başladım aynı sürümü bu sefer açılmadı bu olay 1.42 yeni yeni çıktığındaydı. şimdi 1.35 üstünü indiremiyorum steamde win7 kalktı zaten steam de inmiyor.
1754511941
teşekkürler reis ben zaten 1 2 ay sonra...
Eskiden ets2 1.42 sürümünü directx 10 ekran kartımla oynayabiliyordum. (şaşırtıcı şekilde). Ekran kartım nvidia 9500 gt. Şimdi neden oynayamıyorum ve oynayabilmem için çözüm var mı?
Teşekkür ederim. Amd yi yine işlemci tarafında destekliyorum. İntel karışık geliyor. Şimdi inceleyeceğim
1754399159
İ5 14400f mi dersiniz r5 7500f mi
1754399217
İ5 l3 olarak da düşük
Amd ekran kartlarını yakından takip ettiğim için xfx ve sapphire matkalarının rtx ekran kartlarını üretmediğini yeni öğrendim. Bu bilgiyi kazanmama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Konu odaklı cevap bekliyorum.
Öncelikle anakart b serisi olmalı. Ramler tek slot 16gb diğer 16 gb yi sonra alacağım. Ekran kartı markası asus, msi, olmalı. Ssd fark etmez en az 500gb. Kasa frisby gibi kötü markalar olmasın. Psu zaten asgari 650w olmalı. Böyle bir sistem varmıdır? İşlemci soğutucu da olursa iyi olur