seloyldz isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Cs2 da faceit oynayan konuyu okursa çok sevinirim !!!!

anladım hocam teşekkür ederim desteğede yazdım ama geri dönüş olumsuz :(
  2. S

Yardım Cs2 da faceit oynayan konuyu okursa çok sevinirim !!!!

selamın aleyküm öncelikle hayırlı günler dilerim herkese bundan 1-2 seneyi aşkın bir faceit hesabım vardı şuanki kullandığım steam hesabının gmaili ile açtığım fakat o zaman o faceit hesabını abim kendi steam hesabı ile bağlamış ve şuanda faceit hesabında oyun bağla dediğimde kendi steamımla...
  3. S

Yardım ANTWAX ARAÇ CAM FİLMİ NASILDIR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ?

aşırı fazla değil sol ön camda var 3-4 tane bide diğer şoför tarafında var bi kaç tane
  4. S

Yardım ANTWAX ARAÇ CAM FİLMİ NASILDIR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ?

ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM ÖNCELİKLE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH ARACIMA ANTWAX MARKA CAM FİLMİ YAPTIRDIM DAHA ÖNCE KULLANAN OLDUMU NASILDIR VE AYRİYETTEN BU CAM FİLMİNİN ALTINDA TOZ TANESİ VAR BİR KAÇINDA ÇÖZÜMÜ OLAN VARMI YAPTIRDIĞIM YERE GÖSTERDİM OLABİLİR ÖYLE ŞEYLER FALAN YAPTI AMA PARASININ...
  5. S

RAM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYOM 2X8 ?

YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM SL Yİ ALACAĞIM.
  6. S

PEKİ HOCAM CORSAIR VENGEANCE RGB PRO VE SİZİN TAVSİYE ETTİĞİNİZ RAM ARASINDA FARK VARMIDIR ARADA 90 TL FARK VAR İYİ OLAN HANGİSİDİR
  7. S

ÖNEREBİLECEĞİNİZ 2X8 RAMLARI YAZABİLİRMİSİNİZ MAKUL FİYAT VE GÜZEL BİR RAM YARDIMCI OLUCAK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
  8. S

15-16K BÜTÇE İLE SİSTEM ÖNERİSİ TOPLAMA VEYA HAZIR ?

HERKESE MERHABA SAYGI DEĞER DONANIM ARŞİVİ ÜYELERİ, ARKADAŞLAR BİR SİSTEM TOPLAMA FİKRİM VAR FAKAT Bİ SÜREDİR UZAK KALDIM BU İŞLERDEN VE ŞUAN NE ALMALIYIM VEYA NE TOPLAMALIYIM HİÇBİR FİKRİM YOK SİZDEN RİCAM BANA YARDIMCI OLMANIZ , YARDIMCI OLAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM OYNAYACAĞIM...
  9. S

Yardım Yurt dışı iphone kayıtsız kullanım süresi ne kadar ?

Selamın aleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle sorum şudur sizlere Yurt dışı kayıtsız iphone kullanım süresi ne kadardır normalde 4 ay diye biliyorum fakat uzatıldı diyenler var eğer bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilirmi teşekkürler.
  10. S

Gskill 2x8 16 gb ram 3200 mhz ram alınır mı ?

Yok reis ona değil 10400f ve prime b460m-a
  11. S

Kullanmamı önerir misiniz? peki
  12. S

Hayırlı geceler 1-2 gün önce ram araştırırken vatandan GSKİLL 16gb 3200 MHZ 975 TL'ye aldım sizce bu ram nasıldır kalite olarak ve kullanımda sıkıntı yaratırmı kullanabilirmiyim yoksa gelince direk tekrar iade mi etmekiyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler hayırlı geceler.
  13. S

İphone 13 pro şarjı 100 olmadan şarjdan çekme zarar verir mi ?

Aynen reis hiç bakmadım ful kapalıydı elime bile almadım 1676921227 Asıl sorun bugün telefonu elime almadığım halde 27 den 13 e düşmesi biraz düşündürdü beni
  14. S

İphone 13 pro şarjı 100 olmadan şarjdan çekme zarar verir mi ?

Selam dostlar hayırlı akşamlar öncelikle şuan iphone 13 pro model telefon kullanmaktayım şarjdan sadece 1 kere çektim bugün ve her zaman %100 doldururum yarıda çekmek zarar verir mi telefona Ve ayriyetten ise her zaman %100 doldurmama rağmen şarjım çok ama çok hızlı gidiyor normal durduğu yerde...
Geri