Sembasko isimli üyenin son içerikleri

1. S

2500 buna verilirmi ?

Bana kalırsa verilmez zamanın da kampanyalarla 800'e filan almıştım 1500 üstü verilmez
  2. S

❌İndirim Bitti! 17:00'da İncehesap'ta sürpriz ürün sürpriz fiyat !

Yok knk doğru ben anlamadığım için sipariş geçtim millet niye vu kadar kötüledi 711 vardı taş gibiydi zamanında 😂
  3. S

Max 2k civarı kablosuz game pad önerisi

2k sıfır alırım hocam kargo vs aynı para 1757345443 Şarjı günde 3-4 saat kullanım da ne kadar gidiyor
  4. S

Max 2k civarı kablosuz game pad önerisi

Merhaba laptop tv takıp gta5,fifa tarz oyunlar oynayacağım kablosuz bi ürün tavsiye eder misiniz
  5. S

Merhaba 500k-600k arası hangi aracı önerirsiniz

Merhaba bütçe belirttiğim gibi az masraf çıkaracak genç işi bir araç önerisi olan var mı aklımda clio-fluence var ama karar veremedim
  6. KASAMI SATTIM KALAN EKİPMAN VE KARIŞIK ÜST SEVİYE ÜRÜNLER NE ARARSAN VAR
    Satılmış

Satılık KASAMI SATTIM KALAN EKİPMAN VE KARIŞIK ÜST SEVİYE ÜRÜNLER NE ARARSAN VAR

Kasamı sattığım için komple ekipmanlarımı satıyorum yazdığım fiyatlar sondur kesinlikle pazarlık teklif edene cevap verilmeyecektir referans mevcut kargo imkanı vardır ürünlerin hepsini güncel olarqk kullanıyordum hepsi şuan kutusunda satışa hazır bekliyor Yer İstanbul/Esenler (Pazarlık...
    192.00 TRY
  7. S

Beyler Acil bu kasa 50 bine verilir mi sizce?

Dediğim gibi artık bilgisayar işlerini bırakıyorum ve araç alacağım ekipmanlarım vs daha satacak çok şeyim var 50 bin bu kasa için nasıldır acaba tekrar bir sistem toplamayacağım
  8. S

Beyler Acil bu kasa 50 bine verilir mi sizce?

Merhaba araç alacağım o yüzden bilgisayara ihtiyacım kalmadı bu kasayı 50.000'e vermek mantıklı bir iş mi sizce zarar ettirir mi? parça parça topladığım için kaça geldi hatırlamıyorum - AMD Ryzen 7 7800x3d am5 işlemci fatura tarihi:04.07.2025 - Asrock B650 LiveMixer AMD AM5 DDR5 ATX Anakart...
  9. S

Zoko amiral vs Corsair 480t

[H3 id='Zoko+amiral']Zoko amiral[/H3]
  10. S

Yardım TÜRKNET DAVET KODU LAZIM

özelden yazdm
  11. S

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

2 klavyem de sorunsuz ekranı nasıl özelleştirilir bazıların da bozuluyormuş ne yapmamız gerekiyor güncelleme vs otomatik yapar mı bilgili arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim
  12. S

🔥İndirim Xg2431 blur busters 2.0 sertifikalı 240hz İPS monitör 10.950 TL

1 yılı aşkındır kullanıyorum çok iyi tavsiye ederim
  13. S

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Şükür yaa rabb :D sürat mesaj attı 1753292271 Not:Sürat sitesinden mil kodu ile sorgulayabilirsiniz bende 10 dakika önce sorgulayınca gözükmüyordu sürat yeni girdi sisteme hem sms geldi hemde mil koduyla sorgulanıyor
Geri