SEMH61 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Topografik klavye önerisi

Merhabalar Topografik klavye ariyorum attach sharkdsn bu klavyeyi buldum ama Türkçe klavye değil önerebilcrğiniz Türkçe Topografik klavye var mi? https://ty.gl/fuhw2fydkmg09
  2. S

50K bütçe'li Laptop Önerisi

Dostlar maks 50k bütcem var oyun ve üniversite için bir laptop arıyorum AutoCad Solid gibi uygulamalar ve Assetto , Ets2, Fivem, Valorant, War thunder tarzı oyunlar oynuyorm önerebilceğiniz bi laptop var mı Msi ve Asus tercihimdir duruma göre bütçeyi 60k ya kadar zorlarım.
  3. S

Laptop soğutma standı onerisi

Msi katana 17 inch laptobum icin stand ariyorum fiyat performans urunu olsa iyi olur fanli/fansiz fark etmez kolay kirilmasin yeterli
  4. S

2. El İphone 11 Mantıklı mı?

Merhabalar 2. el iphone 11 almay düşünüyorum bi kaç yere sordum 15 ila 17 arası değşiyor fiyatlar 17 bin tl ye 87 batarya 2026 mart ayına kadar apple garantisi olan 128 gb lık bir model buldum sizce mantıklı mıdır ?
  5. S

50 Bin tl altı laptop önerisi

Merhabalar hem okul hem de oyun için bir laptop arıyorum 50 bin tl ye kadar bütcemi zorlayabilirim Erazer Game Garaj slayer markalı laptopları düşünmüyorum yardımcı olurmusunuz
  6. S

Oyuncu laptop önerisi

Game garaj slayer hakkında çok bi bilgim yok bi sıkıntı yaşanır mı acaba güvenilir mi ?
  7. S

Oyuncu laptop önerisi

Merhabalar, 40-45k bütceyle bir laptop almayı düşünüyorum hem üni hem de oyun için yardımcı olurmusunz
  8. S

Alınmayacak Gaming Laptoplar

Msi pulse 16 ai alınır mı 140w 4060 intel core ultra 7 155h ve 32 gb ram olan modeli???
  9. S

Bu laptop alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/msi-pulse-16-ai-c1vfkg-212xtr-intel-core-ultra-7-155h-32gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-16-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00007LUXIW?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:15944948818&utm_content=agid:133228666275&w...
  10. S

50 Bin TL oyuncu laptop onerisi

50 Bin tl bütcem var o fiyata alabilceğim en iyi laptop önerisi
  11. S

Bilgisayarım boştayken bozuluyor

Merhabalar bilgisayarı mı boşta bırakıp gittiğim zaman geldipimde genelde bu hatayla karşılaşıyorum 1-2 kere kullandığım sırada gerçekleştii çözümünü bulamadım formatla geçmedi sorun nedir acaba yardımcı olabilirmisiniiz?
  12. S

Çıtalı ekran ile Çıtasız farkı

Anladım teşekkürler.
  13. S

Çıtalı ekran ile Çıtasız farkı

Merhabalar samsung a21s bir telefonum var ekranı sıcak dolayısıyla çıktı ve ekranda temasszılık oluştu değiştirmek istiyorum internette sipariş vereceğim fakat çıtalı ve çıtasız olarak ikiye ayrılım ekranlar hangisini almalıyım uyumlu olanı nasıl anlyabilirim?
  14. S

Power Point Sunumu açma

Merhabalar bilgisayarımda Microsoft 365 üzerinden sunum hazırladım ancak power pointin kendisi yüklü olmadığı için pptx uzantısıyla flasha geçiyor okuldaki bilgisayarda power point dirkt olarak kurulu dosyayı açarken sorun olur mu ?
  15. S

10Bin tl Monitör önerisi

Merhabalar 2k 180hz 27 inç ıps free sync bi monitör arıyorum 10 bin tl bütçem var
Geri