Semificient isimli üyenin son içerikleri

1. Semificient

Yeni Bilgisayar için Desteğe ihtiyacım var

Merhaba Başlıktaki gibi yeni sistem dizicem ama parça uyumluluğu fiyat performans mıdır fikrim sizin kadar olmadığından bilgi almak istedim Maks bütçem burdaki ürün kadar ...
  2. Semificient

Yardım Türknet'de Başıma gelenler ve destek çağrısı

1688483265 darlamalı ve durumu izah etmeli miyim instagramda ve telefonda konuştuğumda aynı burdaki gibi oluyor helede telefonda kutu dolu değil dediğimde evet burda belitmişsiniz diyerek biz size dönücez diyorlar :( 1688483472 sen iyi bağlatabilmişsin ben daha bağlatamadan kapatıyorlar yüzüme :=(
  3. Semificient

Yardım Türknet'de Başıma gelenler ve destek çağrısı

Merhaba öncelikle geçen ilk makalemde hangi "ISS" tercih etmem gerektiği hakkında danışmıştım ve çoğu herkes 1gbps kaçmaz diyerek Türknek önerdi. Şimdi gelelim asıl meseleye 23 haziranda bir abonelik başlattım ve abonelik sonrası yarın ekipler geldi plan yaptılar ve şunu dediler : siyah kutunun...
  4. Semificient

Öneri Türknet 1gbps veya Netspeed 60mbps Ağ Tercihim nasıl olmalı ?

:LOL:Valla çok doğru ama işte insan görünce bu kadar olumsuz yorum acaba diyor , şuanki izlenim iyi birkaç haftaya bakalım.
  5. Semificient

tamda merak ettiğim buydu eğer türknete karar verirsem emin olucam kablo sağlammı diye :LOL::peepokalp:
  6. Semificient

evet ama ne bilim bir twitt de biri gelen taşeron firma vdsl bağlamaya çalıştı diyordu . Zaten başvurursam kesinlikte imza atmadan bir test yaparım ama onun içinde bir gün sonra düşüyor diyolar :(
  7. Semificient

👀 Öncelikle zaman ayırıp okuyan herkese teşekkür ettikten sonra şuanda ; - 3 katlı bir binada en üstte olmakla beraber şuanda bina giriş kısmında Türknet'in 1gbps internet altyapısı bulunmakta (kutu var) - Aynı zamanda internet üzerinden yaptığım bir altyapı sorgusu...
Geri