Semih Dindar isimli üyenin son içerikleri

1. Semih Dindar

Okuldaki Hocanın Bana Takıntısı Var Abiler

işim zor doğru desteğin için teşekkürler usta
  2. Semih Dindar

Ufc Free Nereden İzlenir

hocam bir de justintv mi ne vardı o direkt site ama şu an öyle bir faaliyete sahip mi bilmiyorum
  3. Semih Dindar

ailemin görüşü işte klasik "sen yapmışsındır bir şey" o tarzdalar hala
  4. Semih Dindar

Ufc Free Nereden İzlenir

bluestacks adlı makineye inatbox kurup orada bir sürü öyle kanal seçenekleri var s sport dan mı ne izlenebiliyordu yanılmıyorsam.
  5. Semih Dindar

abi sonuç temiz çıktı zaten öyle zararlı şeyler kullanmıyorum ailem tamam o meseleden sonra iyi bir ferahladı yani sonuç çıktıktan sonra ama bu edebiyatçı beni hiç bırakmadı fiziksel mesafeyi tamamı ile yok saydı abi beni mesela kaldırdı öyle şu metin hakkında düşüncelerinizi yazın diye yazdım...
  6. Semih Dindar

ailem hocanın tarafında oldu usta yani her sabah mecazi anlam tabii ki ama her 2 hafta da bir rahat idareye gidiyordum abi bu arada ailem tek kopya çektiğimi desteklemiyor iyi ki. notlarım sırf yüksek diye 2. dönem böyle çaktılar yerin dibine ucu ucuna geçtim sınıfı elimden geleni pek zor yaptım...
  7. Semih Dindar

Kimsenin Umrunda Değilim

çünkü onlara benzemiyorsun dostum eninde sonunda seni birisi keşfedecek biraz daha sabret lakin dersini oyununu müziğini de dinle sen yap 7/24 çalışma sana ne kadarı kafi gelirse o kadar çalış yani aslında senin yolundan saptırmak istemem ama bence ders çalışmak günümüz de pek insanı kurtarmıyor...
  8. Semih Dindar

Kimsenin Umrunda Değilim

bazıları bunları yaşamaya hep mecbur kalacak lakin en sonunda kazanan sen olacaksın sürekli güçlü kal demek istemiyorum mentalite değiş işte o karımla geziyom tipleri de çok takma yani alkol ve sigara da tüketmemeye devam et sen senin değerin şu an paha biçilemez
  9. Semih Dindar

iyi bir çözüm abim teşekkür ederim.
  10. Semih Dindar

Kimsenin Umrunda Değilim

İnan bana hiç abartmıyosun .Yaşadıkların, hissettiğin o hayal kırıklığı ve yalnızlık hissi son derece haklı ve insani bir mesele. İnsan en yakınım dediklerinden, özellikle sağlık gibi zor bir süreçte ya da doğum gününde bir zerre ilgi bekliyor Bu olmayınca kendini değersiz hissetmen çok normal...
  11. Semih Dindar

Ağalar Troll Konum İçin Affedin :)

yok hocam vermezler konu ölmüş baksana iyi geceler dilerim :)
  12. Semih Dindar

abiler ben endüstri meslekte okuyorum şimdi biz de bir edebiyatçı var öyle sınav kağıtlarımızı inceliyor ediyor sıra benim kağıda geldi bu arada olay 1. dönem gerçekleşiyor o kağıt işi abiler mesele kadının bana kopya çekmişsin demesiyle başlıyor lakin zaten ben masa dibinde oturuyorum tamam...
  13. Semih Dindar

ağalar troll konu açmıştım zamanında geçmişe döneyim dedim çok iyi cevaplar vermişsiniz lan teşekkürler sayeniz de vizyonum arttı sizlere borçluyum bunu :D
  14. Semih Dindar

buda hoşuma gitti :D 1695150792 teşekkürler (buarada film izlemiyorum abi pp'en den belli o yüzden dedim)
  15. Semih Dindar

cevabını az çok mantıklı buluyorum :D 1695150446 dostum sen ne diyorsun ben premium ergenlik paketi aldım sende dene :D (!)
Geri