Genel olarak i5 12 veya 13. Nesil
Rtx 3050 6gb ekran kartı
16gb ramli laptoplara baktım bunlar işimi görür mü daha iyisini mi almalıyım yoksa fazlasıyla yetermi acaba
1756336770
Kankam genel olarak amd tercih etmiyorum intel ve nvidia olsun istiyorum
Yazılım mühendisliği için bi laptop almam gerekiyor 25k civarı bir bütçem var ekstra valorant vesaire de oynatabilecek saglam bişe lazım bütçeyi zorluyabilirim biraz önerileriniz nelerdir
Yeni mouse almayı düşünüyorum bu iki mouse u buldum bunlardan hangisini almalıyım aralarında 300 TL fark var sadece yardım ederseniz sevinirim
Vgn f1 pro wirelles
Vxe r1 pro wirelles
Elimde sıfır açılmamış büssürü kutu logitech g pro superlight 2 bulunmaktadır
Fiyat: 4600 tl olmaktadır
Not; pazarlık payı vardır ilgilenen yazsın ınsta dm veya letgo üzerinden satışı yapalım
Güvenilir olması için letgo veya sahibindenden yapılcaktır satışlar
Ürünler siyah renkdir
Şu anda...
Elimde sıfır açılmamış büssürü kutu logitech g pro superlight 2 bulunmaktadır
Fiyat: 4600 tl olmaktadır
Not; pazarlık payı vardır ilgilenen yazsın ınsta dm veya letgo üzerinden satışı yapalım
Güvenilir olması için letgo veya sahibindenden yapılcaktır satışlar
Ürünler siyah renkdir
Şu anda...
Merhaba yeni bir mouse almak kablosuz mouse almak istiyorum 2 tane çeşit buldum
Razer Deathdader V3 pro kendi indirimlerimle bana 3000 tl ye denk geliyo sizce bunu mu almalıyım yoksa üstüne 1000tl koyup yakın bir arkadasım sıfır Logitech g pro superlight 2 satıyo onu mu almalıyım veya baska...
Mouse umu değiştirmeyi düşünüyorum. Şuanda g203 kullanıyorum cok buyuk mouselar kullanamıyorum g203 tam oturuyo elime güzel ama değişiklik olsun istiyorumm sizce bu ikisinden hangisini almaliyim fps oyunlari oynuyorumm bütçe önemli değil hangisi daha iyiyse onu alicam