Kontrast ayarlarıyla da parlaklıkla da ufaktan oynadım eskisinden daha iyi şimdi yine var ama deminki gibi göz yormuyor en azından birde anlattıklarınıza göre bir nevi IPS panellerin kroniği gibi bir şey bu durum doğrumudur hocam ?
Hdr simulasyon dıye bırsey goremedım hocam dediklerinizden bi monitörün kendi ayar yerinden parlaklıgı dusurdum nvidianın uygulamasından da renk ayarlarını nvidia ya çekip gammayı 2.2 yaptım diğer black equalizerı falan nerden yapcağımı çözemedim
Monitörümde bir sorun var video izlerken siyahda yada karanlık ortamlarda pixelleşiyor ve kalite yerlere düşüyor o an ama oyun oynarlen yada başka bir şey yaparken bu sorun hiç yaşanmıyor çözümünü nedir acaba renk panelini mi değiştirmem gerek bilmiyorum yardımcı olurmusunuz (görüntüleri ekledim)...
Bende 2.5m neon serit led var acaba bunu analartima baglayabiliyormuyum bilgisi olan varmi anakartim asus tuf gaming b450m plus 2
Herhangi bir yolu varmi varsada yapinca bana sorun olusturur mu yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaslar mouse pad degiscem ama sisteme goruntu olarak hangisi daha cok yakisir bilemedim tavsiyelerinizi alabilir miyim ben cok arada kaldim mousepadlerin ve sistemin fotografini assagi biraktim daha raflar ve sarmasiklar falanda gelcek ona gore bi yorum yapin lutfen
Endisem su kardesim bilgisayara hile yuklemeyi denemis ve virus bulastirmis buyuk ihtimal bundan baska birsuru yerde de hesabimi calmaya calistilar microsoft ea ubisoft gibi herhalde ubisoftla ea hesabini caldilar zaten de