Ürün 2.el ;
Monster Tulpar T5 V23.4
NVIDIA GeForce RTX 4060 Ekran Kartı
Kasa ve Monitör ile takas mevcuttur.
Intel Core i7-12700H İşlemci
32 GB RAM
1 TB SSD
144 Hz
Kutu ve çantası mevcut
1,2 yıl garanti süresi mevcut
Faturası mevcut, hiçbir sorunu bulunmamaktadır.
Fiyat 40.000 yazmış ancak ben...
Yurt dışı IPhone'ler hakkında bilgiye sahibim; çift fiziki SIM bir iPhone aldığınızda 1.SIM'i 4 ay 2. SIM'i 4 ay kullanıyorsunuz ve kalan 4 ay da ise 2. bir iPhone telefon alıp (iPhone 6 falan da olabilir) 4 ay boyunca iki telefonla gezmeye başlıyorsunuz. Hattınızı 2. telefonunuza takıp iCloud...
Destek ekibiyle görüştüm her ay için 99 tl ödememiz gerekiyormuş. Futbol olarak İngiltere , Almanya ve Fransa ligleri varmış ve ekstra olarak basketbol ve formula varmış. (Fransa olmayabilir tam emin değilim.)
Arkaşlar önceden en yüksek ayarlarda rahat 70-100 arası fps'lerde oynuyordum (max 2 ay olmuştur) şimdi bidaha rust'u indirdim fakat max ayarlarda 25-30 fps görüyorum sebebi nedir? bilenler yazabilirmi.
Sistem ;
Asus Dual Rx7600
Ryzen 5 7500F
32 GB DDR5 Ram
1 TB M2 SSD
Kayıt alırken oyun hiçbir şekilde kasmıyor ve görüntü muazzam.
Kayıt tamamlandıktan sonra videoya bakıyorum o muazzam grafikler bi tık çamurlaşmış gibi ve arada kasmalar oluyor.
Youtubeye yükleyince hepten çamurlaşmış görüntü ama asıl odak noktam kasması.
6.saniyede ve ilerde köprünün...
Adobe uygulamasına ayda 190 tl ödemeli 1 yıllık üyelik almıştım. 29/11/2024'de bitiyor fakat otomatik yeniler diye korkumdan 95 tl'ye şimdi iptal edeyim dedim. ne yapmamı önerirsiniz?
1732741407
Birde böyle bir seçecenk var ama bir daha yıllık plan başlatmaz değilmi? bilen birisi yardımcı...
Daha sıfır hazır sistem aldım. Windowsu güncelledim Armoury Crate'yi önerdi bana kendiliğinden bende yükle dedim yüklenirken ekran gitti.
Ardından kapattım bilgisayarı, açtım ve mavi ekran verdi. Bende bidaha formatladım şimdi yine güncelleme bitti aynı şeyi yaparken bidaha ektsn gitti. Ne...