semih3rnandez isimli üyenin son içerikleri

1. S

ASUS TUF Gaming A15 düşük FPS veriyor

Merhaba, ben ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR yi kullanıyorum. RTX 4060 8 GB Ryzen 7 7435HS işlemcili 16 GB RAM var. Valorant da oyun içinde 150 ile 200 FPS arasında değişiyor diğer arkadaşlarım daha kötü özelliklere sahip laptopları ile benden daha yüksek FPS alıyorlar bunun sebebi nedir? Armoury...
  2. S

Sizce Hangi Operatöre Geçmeliyim?

Peki Turk Telekomda önerdiginiz paket varmı?
  3. S

Sizce Hangi Operatöre Geçmeliyim?

Merhaba benim Vodafone de tahaütüm bitmek üzere ve kendime geçmek için uygun fiyatlı yüksek GBli yani F/P bir paket önerir misiniz Benim çevremdekiler bana Türk Telekom'u kesinlikle önermiyor ve bende net bir şekilde Türk Telekom kullanmak istemiyorum. Ya tekrardan Vodafone ya da Turkcell...
  4. S

İnternet Çekmiyor Sebebi Ne

5. S

İnternet Çekmiyor Sebebi Ne

Merhaba benim ev internetim de özellikle PC'mde oyun oynarken bazen direk internetten çıkıyor bazen ise hiç internet cekmiyor. Oyun indirirken inmiyor Google'dan bir şey aratayım diyorum sıfır internet ya sebebini bilen var mı aynı sıkıntıyı telefonlarda da yasıyorum.
  6. S

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Çok teşekkür ederim her şey için
  7. S

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Cashback ne kadar süre içinde geldi peki
  8. S

Merhaba peki nasıl yaptınız iyzico ile öde seçeneğinden sonra iyzicodan sanal kart oluşturup onun bilgilerini mi giriyoruz yoksa paranın bulunduğu kartın bilgilerinimi?
  9. S

Arkadaşlar ben simdi PAROLAPARA yı kullanmadan sadece iyzico ile alışveriş yapacağım fakat biraz kagam karıştı.İyzico ile öde ye bastıkdan sonra telefon numarası gireceğim ama daha sonra kart bilgilerini girerken iyzico dan sanal kart oluşturup o kartın bilgilerinimi gireceğim yoksa paranın şuan...
  10. S

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz ben bursada yaşıyorum iyzico dan parayı nasıl çekeceğimi bilmiyorum
  11. S

CNC Mİ KALIP MI SEÇMELİYİM

9. Sınıf olmamıza rağmen hocamız bize AutoCAD öğretemeye başladı bile benim de hedefim zaten liseyi cad cam öğrenerek bitirmek
  12. S

CNC Mİ KALIP MI SEÇMELİYİM

Merhaba ben 9.sınıf öğrencisiyim 10 . Sınıf için kalıp ve CNC arasında seçim yapmam gerekiyor çok kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim iş imkanları, maaş olarak hangisi daha tercih edilebilir? Ben sırf makina bölümünde çizim öğrenmek için bilgisayar aldım ve CNC bölümünde çizim...
  13. S

30-40K TL BÜTÇEYE LAPTOP ÖNERİSİ

Asus tuf a15 tam fp
  14. S

İyzico ve Parolapara Cashback Hakkında?

Peki blue switch çok ses yapmazmı ben çok ses yapmasını istemiyorum manyetik switch de o kadar yükses ses varmı acaba?
  15. S

ACE 60 PRO MU? FUN 60 PRO MU?

İlk başta yanlışlıkla öyle koymuştum ama sonradan düzelttim. Bu ikisinden birini seçecek olsam hangisini seçmeliyim peki acayip kararsız kaldım çok ses olsun istemiyorum ama ACE 60 blue switch manyetik switch de de yüksek ses çıkıyormu acaba?
Geri